CHP Milletvekilleri Nazilli’de
206 okunma

CHP Milletvekilleri Nazilli’de

ABONE OL
2 Mayıs 2024 18:43
CHP Milletvekilleri Nazilli’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Evrim Karakoz, Hüseyin Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ve CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Nazilli Teşkilatını ziyaret etti.

CHP Nazilli İlçe Örgütüyle bir araya gelen vekiller, partililere teşekkür etti.

Milletvekillerine ve İl Başkanı Saatçı’ye teşekkür ederek konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Ökmen;“Yerel seçimlerde aldığımız başarıdan sonra Umudumuzu, Aydın’dan başlayarak İktidar olarak taçlandırmak istiyoruz. Bu anlamda yerel seçimler dönemi boyunca bizlerin her zaman arkasında duran, her zaman bir baba şevkati şeklinde yaklaşan İl Başkanım Hikmet Saatçi’ye teşekkürlerimizi sunuyorum. Yine Yerel seçim sürecinde değerli vakitlerini bizlerle paylaşan Değerli Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyorum.” Dedi.

”30 YIL SONRA NAZİLLİ’Yİ CHP’YE KAZANDIRDIK”

30 Yıl sonra Nazilli’nin CHP’yle buluştuğuna işaret eden İl Başkanı Saatçı;” Değerli yol arkadaşlarım, sevgili örgütüm. Başkanımızın dediği gibi zorlu bir seçim sürecini geride bıraktık. Evet zorluydu ama biz onu geride bıraktık ve başarılı bir şekilde seçimleri kazandık. 30 yıl sonra Nazilli’yi Cumhuriyet Halk Partili bir belediye ile karşılaştırdık.  17 İlçemizin 13’ünü ve Büyükşehir Belediyesini aldık sizlerin sayesinde aldık.” dedi. İl Başkanı Saatçı ilçe örgütüne teşekkürlerini sundu.

”HEPSİ SİZLER SAYESİNDE”

Konuşmasına espriler ile başlayan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, katılanlara keyifli dakikalar yaşattı. “Ne kadar güzel ki 17 ilçenin 13’ünü aldık birde Büyükşehir’i aldık yetiştiremiyoruz. Yoğunluktan zaman kısıtlı çünkü ama bunlar çok güzel şeyler. Hepsi sizler sayesinde. Bugün yarın ve daha sonraki günlerde Aydın Belediyelerimizi ve örgütlerimizi ziyaret ederek teşekkür ediyoruz. Birlikte beraber geziyoruz. Gelecek planlamasında bir fotoğraf veriyoruz. Ben tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, yüzümüzü güldürdünüz. Artık bundan sonraki süreç genel seçimler ve bu genel seçimlerde iktidar ile bu zaferi taçlandırmamız gerekiyor. Yolculuk bitmedi. 17 İlçe’nin 13’ünü CHP kazandı. Bu muhteşem bir şey tek üzüntümüz var 18’de 18 yapamadık. Onu da önümüzdeki dönem yapacağız. Siyasette yürüyüşünüzü kendi ikbal ve istikbaliniz için değil, kadroları yenileyebilirseniz. Kadroları gençleştirebilirseniz. Bilimin aklın yettiği şeyleri yapabilirseniz. Ölçme değerlendirme, anket gibi birçok olanakları kendi kişisel hırslarınızdan arınıp kullanabilirseniz ve toplumda güven tablosunu yaratırsanız seçmen sandıkta size cevap verir. Bizim hepinize teşekkür borcumuz var. Ajanda kapalı durmuyor. Bu başarıyı büyük başarıya taşıyacağız.” diye konuştu.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP