CHP Aydın Milletvekillerinden Başkan Tetik’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
99 okunma

CHP Aydın Milletvekillerinden Başkan Tetik’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

ABONE OL
2 Mayıs 2024 17:52
CHP Aydın Milletvekillerinden Başkan Tetik’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız, Evrim Karakoz, Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’i ziyaret etti. Milletvekillerine CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen ve meclis üyeleri eşlik etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Nazilli Belediye Başkanı seçilen Dr. Ertuğrul Tetik, tebrikleri almaya devam ediyor.

”NAZİLLİ AYDIN’IN EN ÖNEMLİ İLÇELERİNDEN BİRİ”

‘Nazilli’de yüzümüzü güldürdünüz diyerek teşekkürlerini sunan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan;” Hem Aydın’da hem Türkiye’de çok güzel bir seçim sonucu elde ettik. Bundan sonra inşallah Nazilli’nin yüzünü ağıracatak işer yapacaksınız. Nazilli Aydın’ın en önemli ilçelerinden birisi bu yüzden uzun süreden bu yana Nazilli’de arzu edilen vatandaşın beklediği işler var. Sizin gibi dinamik, çalışkan, Nazilli’yi seven, kampanya döneminde de gördüğümüz gibi halkla iç içe kucaklaşan bir Belediye Başkanı görmek bizim inancımızı daha da büyütüyor. Nazilli önümüzdeki dönemde çok daha farklı yerlerde olacak.” ifadelerini kullandı.

Samimi bir havada da geçen görüşmenin ardından CHP Aydın Milletvekilleri Başkan Tetik’e  ‘Hayırlı olsun’ dileklerini illetti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP