Buharkent’deki Kaza’da Kahreden Detay!
490 okunma

Buharkent’deki Kaza’da Kahreden Detay!

ABONE OL
13 Temmuz 2023 09:59
Buharkent’deki Kaza’da Kahreden Detay!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fransa’da yaşayan Çatak ailesi, tatil için Türkiye’ye geldi. Didim’e giderken meydana gelen kazada Ahmet Çatak ile 5 yaşındaki kızı Alina Kumsal Çatak hayatını kaybetti, güzellik uzmanı eşi Rabia Çatak ve 1.5 yaşındaki kızı yaralandı. Annenin eşi ve kızının ölümünden haberi olmadığı ortaya çıkarken 8 yıllık evli çiftten geriye mutluluk dolu fotoğraflar kaldı.

Aydın Burhankent’te önceki gün bir trafik kazası meydana geldi. Ahmet Çatak’ın kullandığı otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada Ahmet Çatak ile 5 yaşındaki kızı Alina Kumsal Çatak hayatını kaybetti, güzellik uzmanı eşi Rabia Çatak ve 1.5 yaşındaki kızı yaralandı. Çatak ailesinin Fransa’da yaşadığı ve Didim’e tatil için gittikleri öğrenildi. Annenin eşi ve kızının ölümünden haberi olmadığı ortaya çıkarken 8 yıllık evli çiftten geriye mutluluk dolu fotoğraflar kaldı.

TATİL YOLUNDA FECİ KAZA

Fransa’da yaşayan Ahmet Çatak (32), eşi Rabia Çatak (27) ile Alina Kumsal (5) ve 1.5 yaşındaki diğer kızını yanına alarak otomobiliyle Didim’e tatile gitmek üzere yola çıtı. Çatak’ın kullandığı Fransa plakalı otomobil Aydın-Denizli kara yolu Kızıldere Mahallesi’nde önceki gün kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyere çarptı.

Yoldan geçen H.A. idaresindeki kamyon, otomobilin yaptığı kazayı görüp bölgede duran E.B.’nin kullandığı kamyona çarptı.Çarpışmanın etkisiyle savrulan E.B. yönetimindeki kamyon, otomobile çarparak şarampole devrildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

BABA OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ekiplerce yapılan incelemede otomobil sürücüsü Ahmet Çatak’ın kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Otomobilde bulunan, sürücü Çatak’ın kızı Alina Çatak, eşi Rabia Çatak ve diğer kızıyla birlikte yaralanan kamyon sürücüleri sağlık ekiplerince hastanelere sevk edildi.

KÜÇÜK KIZ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan Alina Çatak, kaldırıldığı Buharkent Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Güzellik uzmanı anne Rabia Çatak’ın eşinin ve kızının öldüğünden haberinin olmadığı, hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi. 8 yıllık evli çiftten geriye ise mutluluk dolu fotoğraflar kaldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP