Bülbül’den Karara Tepki!
267 okunma

Bülbül’den Karara Tepki!

ABONE OL
16 Nisan 2024 18:16
Bülbül’den Karara Tepki!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutuklanma kararına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Antalya’nın Kepez ilçesinde gerçekleşen teleferik faciasının ardından 7 kişi yaralanırken 1 kişi de hayatını kaybetti.

Olayın ardından tutuklanarak cezaevi’ne gönderilen Kocagöz’ün tutuklanmasına, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Bülbül yaptığı paylaşımda ‘tutuklanma jet hızıyla gerçekleşmiştir’ dedi. Bülbül;”Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü jet hızıyla tutuklatan adalet 6 Şubat depreminde, Manisa Soma felaketinde, Erzincan İliç faciasında, Çorlu tren katliamında neredeydi?” diye soran Bülbül, “Sorumlular elbette tespit edilmeli ve cezalandırılmalıdır. Bizim adalet anlayışımızda çifte standart ve adam kayırma yoktur ancak ülkede yaşanan binlerce usulsüzlük ve yolsuzluk için kılını kıpırdatmayan AK Parti’nin yerel seçim hezimetinden sonra bulduğu her fırsatta muhalefeti etkisiz hale getirme çabası kabul edilemez.Verilen karar, Mesut Kocagöz’ü değil Kepez halkının iradesini tutsak etmiştir! AK Parti’nin demokratik olgunluk tiyatrosuna ve ‘Türkiye’de demokrasi tıkır tıkır işliyor’ yalanına kim inanır? Yargının bağımsızlığı için çözüm, demokrasi ve özgürlüklerin yaşandığı hukuk devletinin inşasıdır. CHP olarak mücadeleye devam edeceğiz”

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP