Çerçioğlu Kuyucak’ta Temel Atma Törenine Katıldı
90 okunma

Çerçioğlu Kuyucak’ta Temel Atma Törenine Katıldı

ABONE OL
6 Mart 2024 21:06
Çerçioğlu Kuyucak’ta Temel Atma Törenine Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu, Kuyucak’ta Çocuk Gelişim Merkezi temel atma törenine katıldı.

Kuyucak’ta Coşkulu bir kalabalıkla karşılanan karşılanan Çerçioğlu’na, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Nazilli, Kuyucak, Karacasu, Buharkent ve Köşk belediye başkan adayları, ilçe başkanları, meclis üyesi adayları eşlik etti.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ”

Temel atma töreninde konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz” diyen Çerçioğlu, “Fen İşleri olarak 211 km yol, ASKİ olarak 201 km hat, 162 km içme suyu, 39 km kanalizasyon ve yağmur suyu 42 adet içme suyu ve sondaj kuyusu, 2 adet içme suyu paket arıtma güncel rakamla 441 milyon lira yatırım yaptık. Önümüzdeki dönem Uğur başkanımla birlikte bu yatırımların iki katını yapmaya söz veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

“BU ZAMANA KADAR NE YAPTI?”

Rakibi Ak Partili Mustafa Savaş’ı eleştiren Çerçioğlu, ‘bu zamana kadar ne yaptı?’ dedi.

Çerçioğlu;”11 yıldır Aydın milletvekili, ne yaptı bu zamana kadar? Biz geldiğimiz zaman hep eserlerimizden bahsediyoruz. Tabi ki biz bu gücü sizlerden alıyoruz.” ifadelerini kullandı. Çerçioğlu, bir vatandaşın “Yenilmeye doymadı” cümlesi üzerine “Ne yapalım Allah’ın hakkı 3. Göndereceğiz Ankara’ya değil mi? Yol açık, Ankara yolu açık.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP