Özel’den 8 Mart’a Özel Kutlama
74 okunma

Özel’den 8 Mart’a Özel Kutlama

ABONE OL
6 Mart 2024 19:22
Özel’den 8 Mart’a Özel Kutlama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“8 Mart etkinliklerinde 8 bin çiçek fidesi dağıttı”

Dünyada yaklaşık 150 yıldır Türkiye’de ise 40 yıldır kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, çeşitli etkinliklerle kutlanırken Aydın’daki en anlamlı kutlama Bozdoğan’da gerçekleştirildi. Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel, ilçede 8 bin canlı çiçek fidesi ile kadınların gününü kutladı.

CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Mustafa Galip Özel tarafından Bozdoğan Salı pazarında 4 farklı noktada kurulan stantta kadınlara çiçek dağıtıldı. Emeğin ve fedakarlığın sembolü olan kadınların bir gün değil her gün baş tacı olduğunu ifade eden Özel, “Bu dünya güzelse sizlerin eseridir. Bozdoğan’ı sizler güzelleştireceksiniz. Çiçek gibi bir ilçe için söz veriyorum sizlerle birlikte çalışacağız” dedi.

“Kadın demek ‘bereket’ demektir”

Açıklamasında Atatürk’ün ‘Dünyada gördüğünüz her şey kadının eseridir’ sözünü hatırlatan Galip Özel, “Başta insan hayatı olmak üzere, dünyayı ve yaşamı güzelleştiren, kolaylaştıran en önemli unsur kadındır. Aynı zamanda ana olan kadın, dünyaya ilk gözlerimizi açtığımız andan itibaren insan hayatını güzelleştirip kolaylaştıran kişilerdir. Aynı zamanda hayata anlam katan kadınlarımız aslında bir çiçektir. Hayatı kadın-erkek beraber omuzlarsa bu dünyayı daha yaşanabilir ve daha güzel olur. Kadının elinin değdiği her yerde her zaman bereket ve güzellik vardır. Bu anlamda başta şehit annelerimizin olmak üzere Bozdoğanlı hemşerilerimin ve tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum” diyerek ilçe genelinde 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel dikilip yeşertilmiş 8 bin adet çiçek fidesi dağıttı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP