Meral Akşener İYİ Parti’ye Veda Etti
124 okunma

Meral Akşener İYİ Parti’ye Veda Etti

ABONE OL
27 Nisan 2024 13:29
Meral Akşener İYİ Parti’ye Veda Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. Genel Başkan Meral Akşener’in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda, 4 aday genel başkanlık için yarışıyor. Akşener kurultayda konuşma yaptı. Konuşmasında “Bedel ödeme sırasında da en önde karşınızda duruyorum” diyen Akşener “Ben bu bedeli ödemeye razıyım. Başarısızlığı ben aldım, artık başarıyı sizler yakalayacaksınız. Bedeli ben ödedim, artık hesabı siz tutacaksınız” sözlerini kullandı. Akşener “Allah’a ısmarladık” deyip veda etti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti’de Meral Akşener sonrası yeni genel başkan belli oluyor. 5. olağanüstü kurultayda Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz genel başkan adayı olarak yarışıyor.

MERAL AKŞENER’DEN AÇIKLAMA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kurultayda yaptığı konuşmadan satır başları şu şekilde:

“Biz İYİ Parti’yi bir kişiye, zümreye ya da bir başka partiye kaldıraç olmak için değil memleketin, milletin istikbali için kurmuştuk. Partimizin aldığı tüm kararların arkasında durdum.

Seçim sonuçları doğrultusunda aldığımız riskin elbette farkındaydım. Bedel ödeme sırasında da en önde karşınızda duruyorum. Bugüne kadar kimseden beklentim olmaksızın gerektiğinde bedel ödemeyi bildim, pişman olmadım. Bugün de pişman değilim. Haklılığımızın bir gün anlaşılacağını biliyorum. Üzerime düşen her şeyi yapmış olmanın huzuruyla son kez karşınızdayım. İYİ Parti olarak varlığımızı, onurumuzu, duruşumuzu pazarlık masalarına meze ettirmemiş olmanın gururuyla son kez karşınızdayım. Kurduğumuz ilk günkü gibi bir an bile pes etmeden mücadele etmiş olmanın gönül rahatlığıyla son kez karşınızdayım. Allah herkese böyle veda etmeyi nasip etsin.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP