Yavuz Duru Korkuttu!
313 okunma

Yavuz Duru Korkuttu!

ABONE OL
27 Nisan 2024 15:59
Yavuz Duru Korkuttu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Nazilli İlçe yönetim kurulu üyesi Yavuz Duru hastaneye kaldırıldı. Beyin de pıhtı atması sonucuyla rahatsızlanarak yoğun bakıma alınan Duru’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ak Parti Nazilli ilçe yönetim kurulu üyesi Yavuz Duru dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Beyninde pıhtı attığı belirlenen Duru, tomografi işlemleri için Aydın Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi. İşlemlerin ardından yeniden Nazilli’ye getirilerek yoğun bakıma alındı.

BAŞHEHİMDEN AÇIKLAMA GELDİ
Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akkaya, Yavuz Duru’nun sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yavuz bey, geçici iskemik atak diye adlandırdığımız beynin bir kısmına giden kan beslemesindeki geçici bir kesintiden dolayı rahatsızlandı ve hastanemizde yoğun bakım ünitesine alındı. Şu anda tansiyon ve kan sulandırıcı tedavisi uyguluyoruz. Pıhtılar atmaya devam edebilir. Bu dinamik bir süreç ve bu süreci dikkatle takip ediyoruz. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açık” diye konuştu.

Sena Yıldırım

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP