CHP Nazilli’de Sinirler Gerildi
133 okunma

CHP Nazilli’de Sinirler Gerildi

ABONE OL
17 Temmuz 2023 18:25
CHP Nazilli’de Sinirler Gerildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Nazilli’de sinirler gerildi.

Bugünden itibaren 5 gün boyunca Delege seçecek olan CHP’de sabah saatlerinde basın mensuplarına açıklama yaptıkları sırada sinirler gerildi.

İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan ardından ise Hakan İsen ile birleşen Erhan Algan;” hiç bir müdahale olmadan seçimin yapılmasını isterdim.” dedi.

“ELİNİZİ ÇEKİN BU SEÇİMDEN”

Algan yaptığı konuşmada;”Tüm Türkiye’de bütün partiler böyle. Belediyeler, çalıştırdıkları personeli partiye üye yapıyor. Bu laflar birçok insanın canını yakabilir. Bunu açıklayacağımı il başkanı ve Özlem hanıma söyledim. Elinizi çekin bu seçimlerden. Çekmiyorlar! Genel Merkez’de söylemediğim yer kalmadı. Sonucu belli olan bir seçime girmek olmaz. Didim bir mucizeyi gerçekleştirdi. Nazilli’de bunu yapmak imkansız. Belediyelerin müdahale etmediği, bir şölen şeklinde kongreleri hayal ediyorum. Yeni tüzük bunu sağlayacak. Özgürce siyaset yapmamız lazım”

“BURADA BİR ALGI YARATIYORLAR”

Nazilli Belediyesi Meclis üyesi olan Mert Yöreoğlu, Algan’ın ardından kameraların karşısına geçerek açıklamada bulundu.

Yöreoğlu;”Bazı arkadaşlarımız sanki partinin içerisinde partili olmayanların müdahalesi varmış gibi gösteriyor. Bizlere Büyükşehir Belediyesi personelinin de burada olduğunu söyledi. Tabi ki Büyükşehir Belediyesi’nden her zaman destek gördük. Büyükşehir Belediyesi, Aydında CHP’li bir belediye ve haliyle personeli de bizim üyelerimizden oluşuyor. Arkadaşlar burada bir algı yaratıyorlar. Büyükşehir Belediyesi her zaman CHP’nin arkasında bizim kendi Belediyemiz. Ben de bundan gurur duyuyorum” dedi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP