Ergün Sert’den Sert Sözler
200 okunma

Ergün Sert’den Sert Sözler

ABONE OL
17 Temmuz 2023 17:48
Ergün Sert’den Sert Sözler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyesporun bugün gerçekleşen kongresinde söz alan eski yönetim kurulu üyesi Ergün Sert Nazilli Belediyesporun içinde bulunduğu durum için sert sözlerde bulundu.

Sert yaptığı konuşmada ise;”Böyle olması gerekmezdi. Nazillispor dediğimizde Türkiye’de herkesin güzelliklerle andığı bir kulüptü. Ama ne yazık ki herkesin dedikodu, kaos ürettiği, fake hesaplardan yazıp çizilen, kulüp üzerinden pirim yapmaya çalışan bir ortam var. Kulübe hiçbir şey yapmadılar. Acı bir tablo ben bunu hazmedemiyorum. Şimdiki yönetimin bir suçu yok. Buraya getirenlere bakmamız lazım” dedi.

Geçen sezon ki sıkıntılardan bahseden Sert:“8 milyon gelirimiz, 13 milyon gelirimiz vardı. İçinde sponsorluk ve suya zam yoktu. 400 ile 600 arasında topçu alabiliriz, bunun üzerine çıkarsak bizim kulüp patlar dedim. Benim adım patlağa çıktı. Herkes dedikodu üretti. Yönetim kurulunda konuşulan dışarı aksedildi. 1 ay oruç tuttum tesiste yemek yiyor diye fake hesaplardan üzerime geldiler. Bunları dedim ve kulüpten uzaklaştırıldım. 1 buçuk milyona topçu alınmaz dediğimde ben suçlu oldum.” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP