EBŞT’de Yeni Dönem Başvuruları Sürüyor
317 okunma

EBŞT’de Yeni Dönem Başvuruları Sürüyor

ABONE OL
28 Eylül 2023 15:29
EBŞT’de Yeni Dönem Başvuruları Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu (EBŞT) Tiyatro Atölyeleri, kentteki sanat meraklılarını sahneye taşımak için çalışmalarına devam ediyor.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın göreve gelmesiyle kurulan ve ilçenin tiyatro alanındaki tarihsel birikiminden faydalanarak projeler üreten EBŞT, geleceğin sanatçılarını yetiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla eğitim veren EBŞT Tiyatro Atölyeleri’nde yeni dönem geçtiğimiz hafta başladı. Genç ve yetişkin tiyatro atölyeleri seçmeleri için başvuru süreci 27 Ekim’de son bulacak. Kurslara katılmak isteyenler, başvurularını ücretsiz olarak Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne veya Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’ne yapabilecek.

Başvuru takvimi tamamlandıktan sonra her atölye için alanında uzman jüri üyeleri gözetiminde sınav yapılacak ve kazananlar EBŞT Tiyatro atölyelerinde eğitim alacak. Seçilenler, şehir tiyatrosu eğitmenleri tarafından temel oyunculuk ve temel tiyatro eğitimi aldıktan sonra yıl içerisindeki çalışmalarda sahne deneyimi yaşayacak.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP