Erdoğan:”Kötü Gidişe Dur Diyeceğiz”
250 okunma

Erdoğan:”Kötü Gidişe Dur Diyeceğiz”

ABONE OL
6 Temmuz 2023 17:10
Erdoğan:”Kötü Gidişe Dur Diyeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşuyor. Yerel seçimlerle ilgili de dikkat çeken mesajlar veren Erdoğan ’31 Mart 2024’te kötü gidişe dur diyecek başta İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 4 yıldır hiçbir hizmet alamayan şehirlerimizi tekrar hizmet ve eser siyasetiyle buluşturacağız.’ dedi. Öte yandan Erdoğan, emekli maaş zammıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Seçim döneminde rekor kıracak illerimizi ziyaret etme sözü vermiştik. Ziyaretlerimize bu hafta sonu bismillah diyoruz. Cumartesi Bayburt’u, ardından Gümüşhane’yi ziyaret edeceğiz.

Milletimizin desteğiyle 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta sadece 2 hafta arayla iki seçim kazanma başarısı göstermedik, aynı zamanda Türk demokrasisinin namusunu ve şerefini de biz kurtardık.

Seçim zaferimizin tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Bütün teşkilatımızı bir kez daha yürekten tebrik ediyorum. Gerilime prim vermediğiniz için, ayrımcılık yapmadığınız için, fitne siyaseti karşısında kardeşlik siyasetini yücelttiğiniz için her birinizi kutluyorum.

YEREL SEÇİM MESAJLARI

Ekim ayında yapmayı planladığımız büyük kongremize bu anlayışla hazırlanıyoruz. Ekim ayındaki kongremizi 11,5 milyon üyesiyle bir ahitleşme törenin dönüştürmekte kararlıyız. Muhalefetin yönettiği illerin belediye başkanları şehirleriyle ilgilenmek yerine koltuk kavgası veriyor.

Adana’dan Antalya’ya Aydın’dan İzmir’e nereye baksak aynı vizyonsuzlukla aynı hizmet kıtlığıyla karşılaşıyoruz.

31 Mart 2024’te kötü gidişe dur diyecek başta İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 4 yıldır hiçbir hizmet alamayan şehirlerimizi tekrar hizmet ve eser siyasetiyle buluşturacağız. Hiçbir seçimi çantada keklik göremeyiz. Bugün birbirlerine dediklerini bırakmayanlar, yarın çıkarları uğruna can ciğer kuzu sarması olmakta tereddüt etmezler. Son seçim sürecinde bunun sayısız örneğini gördük, yaşadık.

Dün baba oğul videosu çekenlerin bugün gırtlak gırlağa gelmesinin bizim için hiçbir kıymet-i harbiyesi yoktur. ‘Değişim’ adıyla yürütülen kayıkçı kavgalarıyla işimiz olmaz.

31 Mart’ta yerel seçimlerden alacağımız zafer karnesiyle birlikte ülkemizi çok daha farklı bir istikamete hem merkezi yönetim hem yerel yönetimle beraber yürüteceğiz.

Fuzuli tartışmalarla vakit israf etmek yerine tüm enerjimizi proje geliştirmeye harcıyoruz. Siyasetteki başarımızın sırrı da budur.

MEMUR MAAŞLARI

Meydanlarda söz verdiğimiz üzere en düşük memur maaşını 22 bin 17 liraya yükseltiyoruz. Ortalama memur maaşını 25 bin 15 liraya çıkarıyoruz.

EMEKLİ MAAŞLARI

Emeklilerimizin beklentilerini de göz ardı etmiyoruz. Ne söz vermişsek hepsini tek tek yerine getirdik, getiriyoruz. EYT meselesini çözüme kavuşturduk. Geçtiğimiz aylarda en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya yükseltmek üzere hassasiyetimiz ortaya koyduk. Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerimizin alacağı yeni maaşlar da belli oldu. Yapılabilecek iyileştirmeler hususunda bakanlarımıza gerekli talimatı verdim.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP