Eşini Taciz Eden Babasını Öldürdü
320 okunma

Eşini Taciz Eden Babasını Öldürdü

ABONE OL
3 Temmuz 2023 10:20
Eşini Taciz Eden Babasını Öldürdü
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun’da 23 yaşındaki Doğukan Ak, babasının evine giderek önce babaannesini darp etti ardından tüfekle eşini taciz eden babası Yaşar Ak’ı vurdu. Baba olay yerinde hayatını kaybederken, 23 yaşındaki genç evi ateşe verip daha sonra da yoldan bir aracı gasp etti. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan genç, aracın lastiklerine ateş edilerek yakalandı.

Olay, Alaçam’ın Gökçeboğaz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğukan Ak (23), eşini taciz ettiği iddiasıyla Köy Ürünleri Pazarı yakınlarında bulunan 2 katlı müstakil evde oturan babası Yaşar Ak’ın (47) evine gitti. Burada babaannesi Safinaz Doğan’ın (68) başına tüfekle vurarak darp etti. Babası Yaşar Ak’a da tüfekle ateş etti. Kurşunların hedefi olan Yaşar Ak, olay yerinde hayatını kaybetti. Daha sonra evin 2. katını yakarak yoldan geçen bir aracı durdurarak aracı gasp etti. Gasp ettiği araçla olay yerinden kaçtı.

BABAANNE HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen jandarma ve itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Başına aldığı darbeyle yaralanan babaanne Safinaz Doğan, sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ARACIN LASTİKLERİNE ATEŞ EDİLDİ

Olay yerinden gasp ettiği otomobille kaçan Doğukan Ak, Yakakent ilçesi girişinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Yapılan kovalamacada polis ekipleri Etyemez Mahallesi yolunda kaçan otomobilin tekerine ateş ederek durdurdu. Ekiplerce yakalanan şahıs, Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

CİNSEL TACİZDEN HÜKÜM GİYMİŞ

Öte yandan öldürülen Yaşar Ak’ın daha önce de kendi kızına yönelik ‘cinsel taciz’ suçundan hüküm giydiği, bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP