Gönülleri fetheden hareket; Bedensel engelli genç kıza sürpriz
125 okunma

Gönülleri fetheden hareket; Bedensel engelli genç kıza sürpriz

ABONE OL
28 Temmuz 2023 11:45
Gönülleri fetheden hareket; Bedensel engelli genç kıza sürpriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AYDIN’ın Koçarlı İlçesi Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Esentepe Mahallesi’nde yaşayan bedensel engelli Nurgül Pınarcı’ya (26) doğum günü sürprizi yaptı.

Koçarlı Belediyesi (KOBEL) ekipleri Esentepe mahallesinde annesi ve babaannesi ile yaşayan Nurgül Pınarcı’nın evine giderek doğum günü sürprizi yaptı.
Ekipleri karşısında gören bedensel engelli Nurgül Pınarcı, büyük bir mutluluk yaşadı. Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın gönderdiği pastanın mumlarını büyük bir heyecanla üfleyen ve hediyesini KOBEL ekiplerinden alan Nurgül, Başkan Kaplan’a teşekkür etti.
Belediye Başkanı Nedim Kaplan görüntü olarak telefonla aradığı Bedensel engelli Nurgül Pınarcı’nın doğum gününü kutlayarak, mutlu ve huzurlu yeni bir yaş dileklerini iletti.
Bugüne kadar hiç doğum günü kutlamadığını öğrendiği Nurgül’e sürpriz yapmak istediğini konuşmasında ifade eden Başkan Nedim Kaplan, “Nurgül kızımıza büyük bir sabırla bakan ailesinin azmi herkese örnek olmalı. Kendilerine sağlık, sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. Engellisine sahip çıkan toplum, gelişmiş toplumdur. Ayrıca 26’ncı yaşına giren Nurgül kızımızın mutluluğuna şahit olduk. Nice seneleri ailesi ve bizlerle geçirmesini temenni ediyorum'” dedi.(DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP