Naz Naz’a ilk transfer yapıldı; Alt yapı oyuncularına kapı açıldı
425 okunma

Naz Naz’a ilk transfer yapıldı; Alt yapı oyuncularına kapı açıldı

ABONE OL
28 Temmuz 2023 10:56
Naz Naz’a ilk transfer yapıldı; Alt yapı oyuncularına kapı açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suların durulmadığı TFF 2.Lig Beyaz Grup ‘ta mücadele edecek Nazilli Belediyespor’a ilk transfer gerçekleştirildi.

 

Kulübün satışıyla ilgili tartışmaların gölgesinde kadroları dağılan Nazilli Belediyespor’da birçok deneyimli oyuncu takımdan ayrılmıştı. Daha önce Nurettin Çağlar, Mehmet Ersavaş, Zekeriya Topayan ve Emre Toptan’ın ayrıldığı takımdan orta saha oyuncusu Cemal Şener de gitti.

ALT YAPI OYUNCULARINA KAPI AÇILDI

Bunun üzerine sezon, alt yapıda forma giyen genç oyuncularla açıldı. 5 yıldır altyapıda çeşitli yaş gruplarında forma giyen file bekçisi Eren Kaya ile 2 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı. Genç file bekçisi, önümüzdeki sezon Nazilli temsilcisi ile 2.Lig’de mücadele edecek.

BAŞARISINI DEDESİNE ATFETTİ

Kaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda,”Yaklaşık 5 senedir formasını giydiğim kulübüm Nazilli Belediyespor ile 2 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktayım.
Benim için özel bugünü yaşadığım için çok mutluyum. Başta beni bugünlere getiren,yetiştiren aileme sonrasında beni eğiten,bu seviyeye getiren hocalarıma teşekkürü borç bilirim.
Benim için kariyerimin ilk ve en özel anını, bu günü görmeyi çok isteyen rahmetli Dedeme adıyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP