İnce’nin Çekilmesinde CHP’nin Parmağı Mı Var ?
179 okunma

İnce’nin Çekilmesinde CHP’nin Parmağı Mı Var ?

ABONE OL
19 Mayıs 2023 18:23
İnce’nin Çekilmesinde CHP’nin Parmağı Mı Var ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Memleket Partisi İlçe Başkanı Ali Çetinkaya ve yönetimi Gazeteciler Cemiyetin’de Ankara Kuşu adlı hesapla ilgili basın toplantısı yaptı.

Muharrem İnce’ye Twitter hesabı üzerinden akıl almaz iftiralar atan ve propagandalar yapan Ankara Kuşu adlı hesabın sahibi olan Oktay Yaşar’ın yakalanmasının ardından CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün ardı ardına yaptığı Yaşar’ı aklama girişimleri, CHP’nin bu işte bir parmağı mı var sorusunu gündeme getirdi.

2. Dönemine giren Milletvekili Bülbül’ün bu yaptığı hareketlerden halkı kandırdığı da ortaya çıkmıştır.

Memleket Partisi İlçe Başkanı Çetinkaya Ayrıca konuşmasında:”

Saygıdeğer basın mensupları;

Öncelikle Memleket Partisi Nazilli İlçe Örgütü olarak halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimizle kutluyorum. Gençlerimizi hak ettikleri yaşam standartlarına kavuşturmak adına partimiz olanca gücüyle çalışmaktadır. Ayrıca 14 Mayıs pazar günü yapılan seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimde tercihini Memleket Partisi’nden yana kullanan insanlarımıza buradan teşekkürlerimi iletmek isterim..

Seçimler ülkeler için demokrasi adına çok önemli sınavlardır. Seçmen iradesinin tezahürü olan oy verme hakkı en temel insan haklarından biridir. Bununla birlikte Memleketin idaresine talip olan adayların seslerini duyurabilmesi ve “seçimlere katılabilmeleri” de en az seçme hakkı kadar kutsaldır. Ülkemizde seçim kampanyaları dönemi, maalesef kutuplaşmanın ve nefret söylemlerinin zirveye çıktığı dönemler olarak yaşanmaktadır. Genel başkanımızın yoğun iftira ve karalama kampanyaları neticesinde adaylıktan çekilmesi ile sonuçlanan kara propaganda, ülkemizin demokrasi tarihine geçmiş bir utanç kaynağıdır. Yargısından yürütmesine kadar, iktidarıyla ve muhalefetiyle genel başkanımız korunamamış, küçük hesaplar uğruna linç edilmesine göz yumulmuştur. Sonuç olarak müstevlilerin siyasi hesaplarının, memleketin dünyadaki itibarının sıfırlanmasından daha önemli olduğu gerçeğini hepimize göstermiştir. Kendi çıkarları söz konusu olduğunda ülkemiz ve milletimiz için vazgeçilmez gördüğümüz birçok değerden hiç düşünmeden vazgeçmektedirler. Yalan ve iftiralara itiraz etmek bir yana, arka planda destek vererek hepimizin hakkına tecavüz etmekte hiçbir sakınca görmemişlerdir.

Bu iftira ve karalama kampanyalarında sosyal medya algı yönetimi için en sıklıkla kullanılan mecraların başında gelmektedir. Sahte hesaplardan paylaşılan sahte dekontlar, sahte videolar, sahte ses kayıtları ve yalanlar ile halkın iradesine ipotek koyulmuştur. Aylar süren bu kara propaganda dönemi boyunca paylaştığı sahte bilgiler ile toplumu en çok manipüle eden, Ankara Kuşu adlı hesap ile twitter üzerinden genel başkanımıza akıl almaz iftiralar atan Oktay Yaşar isimli müptezel, geçtiğimiz günlerde nihayet yakalanmıştır. Seçim dönemi boyunca hakaretlerine devam eden bu müptezelin seçimin hemen ardından kolaylıkla yakalanmasının değerlendirmesini milletimiz elbette yapacaktır.

Tüm bu gelişmeler bütün açıklığıyla hepimizin gözü önünde yaşanırken, Meclis Adalet Komisyonu Üyesi ve aynı zamanda partisinin Yüksek disiplin kurulunda görev yapan avukat bir milletvekilinin, bu şahsın yakalanması görüntüsünü paylaşarak zanlıyı aklama girişimini hayretle izlemekteyiz. Avukat bir Milletvekili olarak polis tutanaklarına rahatça ulaşabilmek yerine gözaltına alınan şahsın hükümeti eleştirdiği iddiasıyla kendi sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmıştır. Mevcut iktidardan görmeye alıştığımız bu tarz algı operasyonlarına görüldüğü kadarıyla muhalefette kendini kaptırmıştır.İki ihtimal vardır: birincisi sayın milletvekili şahsı hiç tanımamaktadır, ikinci ihtimal ise şahsı gayet iyi tanımakta ama halkı yanlış yönlendirmekte hiçbir sakınca görmemektedir. Birinci ihtimalin gerçek olduğunu varsayalım, gazi meclis çatısı altında ve üstelik adalet komisyonunda yer alan avukat bir milletvekilinin bu şahıstan haberdar olmaması kendisi için utanç vesilesidir. Aynı zaman da hiç tanımadığı bir kişinin gözaltına alınmasına bu derece itiraz etmesi de oldukça düşündürücüdür. Şayet ikinci ihtimal gerçek ise halkın gerçekleri öğrenmesini engellemenin kendisi için böylesine normal olduğunu görmekte bizim için büyük utanç kaynağıdır. Nihayetinde Sayın vekil milletin iradesi ile o koltukta oturmaktadır.

Bizi asıl üzen, her birimizin en değerlilerinin, analarımızın, babalarımızın, kardeşlerimizin, akrabalarımızın, beraber yaşadığımız, beraber ağlayıp güldüğümüz, beraber hayaller kurduğumuz en değerli varlıklarımızın, böylesine ucuz hesaplar uğruna kandırılmalarıdır. Memleketi için tertemiz hayalleri olan, özlemini çektiği güzel günler için en saf duygularıyla bu vekillere oy vererek destek olan bu halkın böylesine pervasız bir şekilde aldatılmalarıdır. Bir hafta önce oyunu istediği insanlara gözünü kırpmadan yalan söyleyebilen bu şahıslardan millete bir hayır gelmesini beklemek en hafif tabirle saflıktır..

Sonuç olarak sayın vekili bu talihsiz paylaşımından dolayı kınıyor ve kendisinin milleti temsil hakkını böylesine karanlık odaklar ve bu tarz şahıslar yerine, yüce Türk Milleti tarafından yana kullanmaya davet ediyoruz. Gerçekler elbette bir gün ortaya çıkacaktır. O gün doğru tarafta yer almak ta yine herkesin kendi iradesine kalmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur..

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP