İş İnsanı Remzi Erdemci den Örnek Davranış
551 okunma

İş İnsanı Remzi Erdemci den Örnek Davranış

ABONE OL
17 Ekim 2023 16:11
İş İnsanı Remzi Erdemci den Örnek Davranış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan Nazilli Devlet Hastanesine İş insanı Remzi Erdemci’nin ve hayırseverlerin yardım ve destekleri devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde NAMDER tarafından koroner Yoğun Bakım ünitesinin zemin tadilatının yapılmasının ve Nazilli’li iş insanlarından Remzi Erdemci tarafından da Hastanenin 6 katında Biyomedikal tasarım depo, Biyomedikal Atölye ile yine Hastanede Psikiyatri polikliniğine 2 oda, Test odası ve Psikiyatri uzman polikliniği yapıldı.

İş insanı Remzi Erdemci’nin girişimleri ile de Aslen Nazilli’de oturan Almanya’da toptan et imalatı satışı yapan Mevlüt Kabalar tarafından da Hastaneye Kronik yara bakım odası duvarı, Patoloji laboratuvarı 3 oda, Lokal yanı poliklinik 2 oda, 3. Kat sosyal hizmetler 2 oda, Psikolog tavan onarımı Bunun yanında çocuk emzirme odası yaptıracak yapım çalışmaları sürüyor.

Nazilli’nin tanınmış insanlarından Remzi Erdemci, “Nazilli Devlet Hastanesi hepimizin tüm Nazilli’nin ve çevre ilçelerimizde yaşayan insanlarımızın da sağlık hizmeti aldıkları bir yer. Bunun içinde her şeyi Devletimizden beklemememiz gerektiğine inanıyorum. Elimizden geldiğince imkanlarımız ölçüsünde elimizi taşın altına koyarak hastanemize yardımcı olmalıyız.
Şimdi de ben kendi şahsım adına hastanemizin eksiği bulunan Biyomedikal tasarım deposu, Biyomedikal atölye ve Psikiyatri polikliniği bölümünde Psikiyatri Test odası ile Psikiyatri Uzman polikliniği bölümlerini yaptırmanın sevincini yaşıyorum. Ayrıca bana bu imkanı veren Hastane yönetimine de çok teşekkür ediyorum.

Şimdi de Hastanemize çeşitli yerlerin yapımlarını üstlenerek katkı sağlayan Aslen Nazilli’de oturan Almanya’da toptan et imalatı satışı yapan Mevlüt Kabalar dostuma katkılarından dolayı teşekkür ederim Allah hayrını kabul etsin inşallah” dedi.

Nazilli’li hayırseverlerin pandemi döneminde duyarsız kalmadığını ve Nazilli’liler için en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla çalıştıklarını belirten Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akkaya, Nazilli Devlet Hastanesi için bağışta bulunan tüm hayırsever iş insanlarına ve kuruluşlara teşekkür ettiğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP