Jandarma’dan Kaçak Temizlik Malzemesi Operasyonu
145 okunma

Jandarma’dan Kaçak Temizlik Malzemesi Operasyonu

ABONE OL
10 Temmuz 2023 11:52
Jandarma’dan Kaçak Temizlik Malzemesi Operasyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda, kaçak üretildiği belirlenen yüzlerce kilo temizlik malzemesi ile temizlik malzemesi üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Davutlar Mahallesi’nde bir evde kaçak temizlik malzemesi üretimi yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Bir süre yapılan takibin ardından söz konusu adrese, dün akşam saatlerinde Kuşadası İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleriyle birlikte operasyon düzenlendi. Ev ve eklentilerinde yapılan ara 1160 litre çamaşır suyu, 478 litre yüzey temizleyici, 649 litre araç yıkama deterjanı, 382 litre deterjan yapımında kullanılan sülfonik asit ve kimyasal sıvı ham madde, 2 sıvı dolum makinesi, 545 boş plastik şişe, 1 kompresör, 1 elektronik terazi, 11 bin 352 etiket ve 340 adet son tüketim tarihi geçmiş cevizli sucuk ele geçirildi. Yakalanan malzemelere el konulurken, evde bulunan B.B. gözaltına alındı.
B.B. hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve 6769 Sayılı Sınai Mülkiye Kanunu’na muhalefet suçlarından adli işlem başlatıldı.(DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP