Korkmaz emekçilerle yan yana omuz omuza
187 okunma

Korkmaz emekçilerle yan yana omuz omuza

ABONE OL
7 Mart 2024 13:06
Korkmaz emekçilerle yan yana omuz omuza
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’deki yerel seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine son sürat devam eden İYİ Parti Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz ve meclis üyesi adayları Kral İncir İşletmesi’nde çalışan kadınlarla bir araya geldi. Kadınlara projelerini anlatan Korkmaz, ‘’Nazilli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi adı altında bir incir kooperatifim var. Bunun aracılığıyla incir yetiştiriciliği yapıyoruz. Aynı zamanda çiftçi bir aileden geliyorum. Bu sayede eğitim hayatımı tamamladım’’ ifadelerine yer verdi.

ELEKTRİK YÜKÜ ORTADAN KALKACAK
Nazilli’nin artık tam anlamıyla kalkınması ve belediyenin hizmetlerinin herkese eşit ulaşması için hareket edeceklerini dile getiren İYİ Partili Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz kadınlara projelerinden bahsederken şu ifadeleri kullandı; ‘’Belediyenin yüklü miktarda borcu olduğunu biliyoruz. Bu borcu ödemek için çeşitli projelerimiz var. Öncelikle belediyenin bütçesinde büyük yer kaplayan elektrik giderini azaltmak için bir güneş enerjisi paneli projemiz var. Bu projemizi ilk 6 ay içinde hayata geçireceğiz. Bununla birlikte yüklü elektrik giderini belediyemizin üzerinden atacağız. Diğer projemiz ise apartmanlarımızın ve yeni oluşan mahallelerimizin aralarındaki yolları çamurlardan kurtarmak için kaldırım taşı imalatını kendimiz yapmamız gerekiyor. Bunlar belediyedeki gördüğümüz açıklardan bazıları. Örneğin belediye yakıtını uzun süreden beri ihale ile alıyor. Ama belediyenin 3 tane benzinliği var. Biz göreve geldiğimizde yakıtımızı kendi benzinliğimizden alacağız. Belediyemizin tarım arazileri var. Kestanelik, incirlik ve zeytinlikleri var. Biz bu arazileri işler haline getirmek için bir tarım şantiyesi kuracağız. Bu tarım şantiyelerinde sizlerin çocukları çalışacak. Buralardan yetişen mahsulü kendimiz belediye olarak işleyeceğiz ve ekonomiye destek olacağız.’’dedi.

ÇOCUKLARIMIZ BAŞKA ŞEHİRLERDE İŞ ARAMAYA GİTMEYECEK
Nazilli’nin çöplerinin bir merkezde toplanarak üzerine toprak atıldığını dile getiren İYİ Partili Korkmaz, ‘’Biz çöplerimizi bir fabrikada ayıklayarak içinden plastik, metal ve karton gibi maddeleri ayırarak bunları ekonomiye kazandıracağız. Bu saydıklarımın hepsi belediyenin elinde hammaddesi olan projelerdir. Yani bunların malzemesine, hammaddesine ücret ödemeyeceğiz. Sadece değerlendirilmesi gerekiyor. Belediyenin ekonomisinin düzeltmek için daha birçok projemiz var. Bunlar belediyemizin ekonomisini düze çıkaracağız. Hepiniz çocukları iş bulmak için farklı şehirlere gidiyor. Anlattığım projeler ve birçoğu ile artık çocuklarımız başka şehirlere iş aramaya gitmeyecek. Bu şehirde kalarak hem ilçenin ekonomisine katkı sunacak hem de kendi memleketinde hayatını kuracak.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin arından İYİ Partili Korkmaz, işletme sahibi Ziya Aksüt’e ve çalışanlara teşekkür ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP