Korkmaz Saldırı Olayı İle İlgili İlk Kez Konuştu!
507 okunma

Korkmaz Saldırı Olayı İle İlgili İlk Kez Konuştu!

ABONE OL
22 Mart 2024 16:34
Korkmaz Saldırı Olayı İle İlgili İlk Kez Konuştu!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz, gece yarısı saat 02.30 sularında seçim çalışmaları için kullandığı aracı kurşunlandı.

Evinin önünde gerçekleşen olayı sabah saatlerinde fark eden Korkmaz, durumu emniyet güçlerine haber verdi. Emniyet güçleri olay yerinde geniş kapsamlı çalışmalarına devam ederken olayın kim yada kimler tarafından gerçekleştirildiği henüz bilinmiyor.

Konuyla ilgili parti binasında basın açıklaması gerçekleştiren İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz, ‘Bu hareketler bizi yıldıramaz’ dedi.

”HIRSLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Korkmaz;” Bugün sabah üzücü bir olay yaşandı. Sabah evden kalktığımda kapımızın önündeki aracın,şoför  arkadaşımızın  bize bilgi vermesiyle bir adet kurşun deliğiyle arabanın bir kurşunla maddi bir hasar olduğunu gördük. Emniyet teşkilatına haber verdik. Geldiler baktılar bununla ilgili araştırma hala devam ediyor. Bununla ilgi sonuç bekliyoruz. Biz Nazilli’de sakin seçim çalışması yürütüyoruz. Ben Nazilli’de esnafım herhangi bir dışarıdan  ticari olarak bir düşmanımın olma ihtimali yok. Nazilli’ye hizmet etmek istiyoruz. Nazilli için projelerimiz var. Bu olayın geriletmek amacıyla yapılabileceğini düşünüyoruz ama bu başarıya ulaşmayacaktır. Çünkü bu bizi daha çok hırslandıracaktır. Biz daha şevkle, daha hırsla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Fakat rakiplerimize de, işte bu algıyı yada bu hareketi kim yapıyorsa, bu olayların manidar olduğu konular var. Bu gelişmelerden sonra olması da bizi ayrıca rahatsız etti ama ben Nazilli’de bir demokrasi eşliğinde seçim olması gerektiğini, mertlikle seçim olması gerektiğini, anlının akıyla halkın isteğiyle seçim kazanılması gerektiğini düşünüyorum. Nazilli halkının isteklerine ve arzularına engel olmak, engelleyeci  hareket yaparak Nazilli halkına bu vefasızlığı bu maduriyeti yaşatmalarına içimiz el vermedi. Nazilli halkı, istediği hayatı, istediği belediye başkanını seçmekte özgürdür. Bunun için Nazilli halkını hiç kimsenin etkilemesi yada böyle bir karar vermesi için onu vazgeçirmeye çalışmasına kimsenin hakkı yoktur. Sadece mala zarar gelmiştir. Bu bizi bundan sonra ki siyasi çalışmalarımızda yıldıramaz daha hırslı çalışmaya devam edeceğiz. 31 martta tüm Nazilli halkı bunu görecektir” diye konuştu.

”BİZİ BU HAREKETLER YILDIRAMAZ”

Basın açıklamasında Korkmaz’ı yalnız bırakmayan Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk ‘Nazilli’de seçimin kazanıldığını gördüler.’ Ertürk;” Dün genel Başkanımız Aydın ve Nazilli’yi ziyaret etti. Esnaf ziyareti yapmak istedi, insanlara dokunmak istedi ama öyle güzel bir kalabalık oldu ki yürüyemedik. 10 Metreyi tam bir saatte yürüdük. Yani herhalde birileri şunu gördüler, Nazilli’de seçim kazanılıyor. Ben tabi şuan da herhangi bir kişiye, kuruluşa, siyasi partiye suçlama yapmıyorum ama kime ait olduğu belli olan bir araca ateş edilmesi ve kafa yastığında mermi kalması manidar. Bu kendilerine göre mesaj olabilir ama bizim öyle şeylerden ne bir çekince, ne bir korkumuz olamaz. Bununla ilgili en ufak bir geri adım atmayacağız. Bu bizi daha da hırslandırdı. Bu seçim inşallah Nazilli’yi ve birçok  ilçeyi alacağız. Temennimiz Emniyet güçlerimizin bir an önce bu kişiyi yada kişilerin ortaya çıkmasıdır. Bizi kimse bu şekilde yıldıramaz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP