Kürşat Başkan Tüm Nazilli Halkını Belediye Hizmet Binasına Davet Etti
165 okunma

Kürşat Başkan Tüm Nazilli Halkını Belediye Hizmet Binasına Davet Etti

ABONE OL
7 Aralık 2023 10:28
Kürşat Başkan Tüm Nazilli Halkını Belediye Hizmet Binasına Davet Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yılına özel hazırlatılan Atatürk’ün balmumu heykeli, Belediye Hizmet Binası 4’üncü katında ziyarete açıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın talimatıyla ünlü Müze ve Teknoloji Tasarımcısı Adil Çelik’e hazırlatılan Atatürk’ün balmumu heykeli öğrencilerle buluşuyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılında Nazilli Belediye Meydanı’nda sergilenen heykel, hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde başkanlık katında sergilenmeye devam edecek.

Atatürk’ün balmumu heykelini görmek isteyen herkesi Belediye Hizmet Binası’na davet eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Atamızın balmumu heykelinin arkasında 17 Türk Devleti’nin bayrakları yer alıyor. Şuan okullarımızdan yoğun bir talep var. Her gün 300’den fazla öğrencimiz Atamızın heykelini görmek için belediyemizi ziyaret ediyor. Aynı zamanda öğrencilerimiz başkanlık makamını, misafirlerimizi ağırladığımız alanı da görüyor, belediyemizle ilgili bilgi alıyor. Evlatlarımızın yüreklerindeki heyecanı, gözlerindeki ışıltıyı görmek paha biçilemez. Bu duyguyu paylaşmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP