KUVVET ERİM SEN MUHALEFET MİSİN ?
154 okunma

KUVVET ERİM SEN MUHALEFET MİSİN ?

ABONE OL
28 Aralık 2022 09:44
KUVVET ERİM SEN MUHALEFET MİSİN ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MUHALEFETİN ADI BEKİR KUVVET ERİM

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Nazilli’ye özel ziyaret gerçekleştirdi. İlçeye gelen Özhaseki projeleri incelemek için AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı, Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ile belediye başkanlığı makam odasında bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda projeler heyecanlandırırken, bir tek milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in projelere itiraz ettiği öğrenildi.
AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Yeni Adliye Saray: Projesi, Yeni Hükümet Konağı Projesi, Sosyal Donatı Projesi, Su Tahliye Bor Hatlarının Yenilenmesi Projesi, Geçiş Güzergahı Aydınlatma Projesi ve Nazilli Sümer Üniversitesi Projesi için sürekli  engel arayışında olması herkesi şaşırttı.

MESLEĞiNİ ÖN PLANA SÜRDÜ ‘KAYMAKAM BEYE VİLLA BULURUM!’
Yeni Adliye ve Yeni Hükümet Konağı için proje alanı sunan Başkan Özcan’ın sunumuna müdahale eden Milletvekili Erim, “Yeni binaya gerek yok. Cumhuriyet Parkı’ndan 5 dönüm versin başkan” derken; kendisine “Olmaz efendim orası yeşil alan ve bölgenin önemli bir parkı” tepkisi üzerine ise Erim “O zaman Kaymakamlık Konutunu yıkalım. Ben İsabeyli’de Kaymakam Beye bir villa bulurum” dedi.
Her projeye itiraz eden Erim’e, salondakilerin de tepki gösterdiği öğrenildi.
Milletvekili Erim’in bu tutumuna partililer “Erim’in yaptığını muhalefet bile yapmaz” sözleriyle tepki gösterildi.

GİDER AYAK YAPTI YAPACAĞINI

2023 Haziran Genel Seçimlerinde aday gösterilmeyeceğine kesin gözüyle bakılan Kuvvet Erim, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Nazilli Belediyesi ziyaretinde masaya koyulan tüm projelere muhalefet etti

TOKİ’YE DE KARSI ÇIKTI
Bekir Kuvvet Erim, kendisinin girişimleriyle kapatılan DSİ 21. Bölge Müdürlüğü Nazilli Erozyon ve Rüsubat Kontrolü Şube Müdürlüğü’nün bulunduğu alana TOKİ tarafından yapılması planlanan 139 konut yerine Sosyal Donati Projesi’ne de karşı çıktı. Bunun üzerine yeniden söz alan Başkan Özcan; “Kuyucak’ta bile 500 konut yapılıyor. Merak etmeyin biz bu alana hem kapalı pazar yeri, Fuar alanı hem de sosyal donatıları olan bir merkez yapacağız TOKİ için yeni yer önerimiz var ve 500 ile 1000 adet konut sığacak şekilde vatandaşımızı daha çok memnun edebiliriz” dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP