Kuyucak’ta Devir Teslim Töreni Yapıldı
111 okunma

Kuyucak’ta Devir Teslim Töreni Yapıldı

ABONE OL
5 Nisan 2024 21:37
Kuyucak’ta Devir Teslim Töreni Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Kuyucak İlçesinde 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Uğur Doğanca devir teslim töreni ile koltuğu devraldı.

Kuyucak Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partili Uğur Doğanca, mazbatasını almasının ardından belediye binasında yapılan devir teslim töreniyle görevi AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Çömden’den devraldı.

Coşkulu bir kalabalıkla Kuyucak Belediyesi önüne gelen yeni seçilen Belediye Başkanı Uğur Doğanca, vatandaşlara teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Uğur Doğanca yaptığı konuşmasında, “Bizler Kuyucak ilçemiz için yeni bir yolculuğa başlıyoruz. Çok kıymetli Kuyucaklılar, 10 yıl aradan sonra Kuyucak İttifakı olarak tekrar Kuyucak Belediyesi’ni birlikte yöneteceğiz.

Uzun ve yorucu süreçlerden sonra Kuyucak’ta yapılan çalışmalar neticesinde seçimi galip bitirdik. Bu anlamda emeği geçen başta CHP Kuyucak İlçe Başkanımız Özgür Yöreli, Kadın Kolları Başkanımız Özlem Küçük, Gençlik Kolları Başkanımız Nuri Can Güzeldağ, Belediye Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımıza ve tüm Kuyucaklılara desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kuyucak’ımızı daha ileri taşımak için gece gündüz çalışacağız. Biz yapacağız, Kuyucak kazanacak” dedi.

Konuşmasının ardından Devir Teslim için makam odasına çıkan yeni seçilen Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, mevcut ve eski Başkan Mehmet Çömden’den başkanlık görevini devraldı. Bugüne kadar Kuyucak’a hizmet eden bütün başkanlara teşekkür eden Uğur Doğanca’ya karşılık, Mehmet Çömden’de, başarı dileklerini iletti.

Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca daha sonra Başkanlık makamına gelen kutlama tebriklerini kabul etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP