Kuyucak’taki Yüzme Kursu Muhteşem Final Gösterisi İle Sona Erdi
294 okunma

Kuyucak’taki Yüzme Kursu Muhteşem Final Gösterisi İle Sona Erdi

ABONE OL
29 Ağustos 2023 11:40
Kuyucak’taki Yüzme Kursu Muhteşem Final Gösterisi İle Sona Erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde açılan yüzme kursları final gösterisi ile sona erdi. Kuyucak’ta yüzme kursları final gösterisiyle sona erdi. Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yüzme kursu final gösterisi, izleyenleri büyüledi.

Kuyucak Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa olarak düzenlediği yaz dönemi yüzme kursları yıl sonu gösterisi, yüzme yarışları ve toplu madalya törenine Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Belediye Başkanı Mehmet Çömden, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ramada Özer, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Hacı Ali Katman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karadağ, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Saygı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bacaksız ve AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü katıldı.

Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, “Sevgili çocuklar sizler, son derece bakımlı, temiz, hijyen bir havuzda usta öğretici öğretmenlerinizle beraber yüzmeyi öğrendiğiniz için çok şanslısınız. Kuyucak ilçe merkezimiz ve tüm mahallelerimizde boğulma vakalarının olmaması için biz ilk olarak 2007 yılında Pamukören’de, 2018 yılında Kuyucak merkezde ve 2022 yılında Horsunlu Mahallemizde havuz yüzme tesislerimizi hizmete açtık. Yüzme kurslarımız ile öğrencilerimizin yaz aylarında okulların kapanmasından sonra bedensel ve fiziksel olarak sağlıklı bir tatil geçirebilmelerine, yüzmeyi bilimsel olarak öğrenmelerine imkan sağlıyoruz. Sabahtan öğrencilerimize yönelik kurslarımızın olduğu havuzlarımız öğleden sonra vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.

Bu yıl Kuyucak Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde 199 çocuğumuz, Horsunlu Sosyal Tesisleri’nde ise 92 çocuğumuz yüzme kursundan faydalandı. 2016 – 2023 yılları arasında Pamukören, Kuyucak ve Horsunlu Yüzme Havuzu ve Tesislerimizde 2 bine yakın öğrencimizin yüzme öğrenmesini sağladık. Yüzme kurslarının yanı sıra resim, drama, satranç, voleybol, futbol ve tenis kursları da tesislerimizde faaliyet alanına a lınmıştır. Yaklaşık 500 lisanslı sporcusu bulunan Kuyucak Belediyespor Kulübümüzde voleybol, hentbol, güreş, karate, tekvando, atletizm, masa tenisi, tenis, jimnastik ve oryantiring branşlarında eğitimlerimiz devam ediyor” dedi.

Kuyucak Belediyespor Kulübü’nün lisanslı sporcuları olan ve milli takımlara yükselen sporcular ödüllendirildi. Karatede milli forma ile başarı yakalayan Nuriye Gamze Niyazi ve Poyraz Karasu, Hentbolda U15 Milli Takımına davet edilen Batuhan Ege Seyran ve Mert Ali Geçer, Atletizmde Türkiye dereceleri alan Duru Özdeş, Sude Naz Bayar ve Ali İhsan Bedel ödüllerini Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden’in elinden aldı. Avrupa ve Türkiye derecesi elde eden güreşçiler Songül Kavak ve Suna Durmaz ise Trabzon’da Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde olmaları nedeniyle ödül törenine katılamadı. Final gösterisi alkış aldı. Yüzme kursunun final gösterilerinde çeşitli yarışlar yapılırken, programın son bölümünde final gösterisinde havuzda Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açıldı. Bu gösteri izleyenler tarafından alkışlandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP