Milletvekili Yavuz, Ego Arslan’ı Yerin Dibine Gömdü!
295 okunma

Milletvekili Yavuz, Ego Arslan’ı Yerin Dibine Gömdü!

ABONE OL
20 Aralık 2022 16:03
Milletvekili Yavuz, Ego Arslan’ı Yerin Dibine Gömdü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’nin sorunlarının konuşulduğu toplantıya Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ile AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un tartışması damga vurdu. Nuri Arslan, ağızını açtığına pişman oldu. Milletvekili Yavuz’a dönüp “Size dosya veriyoruz ama çözüme kavuşturamıyoruz” diyen Arslan, beklenmedik bir cevap alınca sessizliği tercih etti.

8 YILLIK DOSYA

İlçenin sorunlarının bulunduğu dosyayı 8 senedir siyasetçilere sunduklarını ancak bir dönüş alamadıklarını söyleyen Nuri Arslan, “Sorunların olduğu dosya 8 senedir bizde var. Bunları size devamlı takdim ediyoruz. Onların içerisinde çözüme ulaşacaklar varsa, çözüme ulaşanları açıklarsanız seviniriz. Sorunları aktarma konusunda sıkıntı yok, çözümlerinde sorun var” dedi.

‘Bir Veya İki Kere Gördüm Üç’ü Yok’

Eleştirilerde bulunan Nuri Arslan’a yanıt veren AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, “Bu sorunları çözüme kavuşturmak sizin elinizde. Bunların çözümü Ankara’daki kurumlarda. Siz ne kadar çok orada çadır kurarsanız, bizim de o kadar işlerin üzerinde durma fırsatımız olur. Ben göreve geldiğimden beri Ankara’da ya 1 veya 2 kere gördüm. 3’ü görmedim. Diğer oda başkanlarına baktığımızda emin olun iş çözülünceye kadar yakamızdan düşmüyor. Biz bundan rahatsız değiliz ve bu bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.

Söke’ye Lisanslı Depoculuk yapılması için büyük emek harcayan Söke Ticaret Borsası Başkanı Nejat Sağel örneğini veren Metin Yavuz, “Gelmediyse Ankara’ya 50 defa gelmiştir. Gıdım gıdım, genel müdürlüklerde bakanlıklarda işleri çözdük. İşin sahibi daha iyi anlatıyor. Biz de anlatıyoruz ama sizin anlatmanız daha başka. Biz size rehber oluruz, açılmadık kapıyı açarız. Bekleyip görmeyin, elin görün ” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP