Miniklere ‘Güvenli Trafik Eğitimi’ Projesi
160 okunma

Miniklere ‘Güvenli Trafik Eğitimi’ Projesi

ABONE OL
25 Ekim 2023 12:28
Miniklere ‘Güvenli Trafik Eğitimi’ Projesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan projede anaokul öğrencilerine ‘Güvenli Trafik’ eğitimi verildi.

Nazilli Sümerpark’ta gerçekleşen Eğitime, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, Nazilli İlçe  Jandarma Komutanı Yüzbaşı Caner Özkul, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, Gençlik Merkezi Müdürü Önder Baycan Taşdemir ve protokol üyeleri katıldı.

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri ile açılışı yapılan projede öğrencilere, üst ve yaya geçidi kullanma, trafik ışık kuralları gibi trafik kuralları öğretildi.

Cumhuriyet’in 100. Yılında 23 proje hazırladıklarını dile getiren  Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek;” Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 23 proje yaptık. Nazilli eğitim şehri, bu kapsamda öğretmenlerimiz de yoğun çaba harcıyor. Bu projemiz de önceki yıllarda da hayata geçirdiğimiz güvenli trafik eğitimi projemizin devamı aslında. Şu anda bir okulumuzun tek sınıfı burada ama yıl boyunca okul öncesinde eğitim alan 3 bin öğrencimiz burada uygulamalı eğitim görecek. Eğitim yerinde alındığında daha etkili oluyor.” ifadelerini kullandı.

3 bin öğrencinin katıldığı eğitimin sonunda öğrencilere hediyeler verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP