Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 14. yılı !
163 okunma

Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 14. yılı !

ABONE OL
25 Mart 2023 11:01
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 14. yılı !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MUHSİN YAZICIOĞLU KİMDİ?

1954 yılında Sivas’ta doğan Muhsin Yazıcıoğlu 1970 öncesinde dernek faaliyetlerine katılmaya başlamış ve yine o yıllarda Genç Ülkücüler Teşkilatı’nda aktif olarak yer almıştır. 1972 yılında üniversite eğitimini almak üzere Ankara’ya gelmiş ve 1980 öncesinde “Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı” ve “Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı” görevlerinde bulunmuştur. 1978 yılında “Ülkücü Gençlik Derneği”nin kurucu genel başkanlığını yapmıştır. Muhsin Yazıcıoğlu, helikopterinin düşmesi sonucu vefat etmiştir.

İBRAHİM AYDEMİR, YAZICIOĞLU’NU RAHMET VE MİNNETLE ANDI 

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu ölümünün 14. yılında andı.

Aydemir, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Türklerin, bayrağı, her şeyin üzerinde tuttuğunu, simgeleştirdiğini anlattı. Bunun gibi bayraklaşan şahsiyetler de bulunduğunu belirten Aydemir, duruşuyla, davasına olan sadakatiyle, milletin yanında konuşlanmasıyla Büyük Birlik Partisinin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun böyle bir isim olduğunu dile getirdi.

Yazıcıoğlu’nun vefatının 14. yılı olduğunu hatırlatan, vefatından sonra da BBP’ye oy veren ya da vermeyen 80 milyonun yüreğinde acı hissettiğini kaydeden Aydemir, Yazıcıoğlu’nu rahmet ve minnetle andığını kaydetti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP