Nazilli’de çiftçiden sincaba şefkat eli; elleriyle su içirtti
97 okunma

Nazilli’de çiftçiden sincaba şefkat eli; elleriyle su içirtti

ABONE OL
26 Temmuz 2023 15:10
Nazilli’de çiftçiden sincaba şefkat eli; elleriyle su içirtti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazillili genç çiftçi Raşit Acar, karşısına çıkan küçük sincaba elindeki şişeden su içirdi. Sevimli sincabın küçük elleriyle pet şişeyi tutarak kana kana su içmesi sosyal medyada viral oldu.

Aşağı Yakacık (Avra) Mahallesi’nde yaşayan 39 yaşındaki Raşit Acar, ormanlık alanda ot topladığı sırada ağaçta küçük bir sincap gördü. Havanın sıcak olması nedeniyle küçük sincabın susamış olabileceğini düşünen genç çiftçi, Elindeki pet suyun bir kısmını ağacın dibine döktü. Sincabın oradaki suyu içip tekrar ağaca çıktığını gören Acar, bu kez ağaca doğru yaklaşarak elindeki pet şişeyi sincaba doğru uzattı. Sincabın küçük elleriyle pet şişeyi tutması ve kana kana su içmesi üzerine cep telefonuyla o anaları kaydeden Acar, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede viral olan görüntüler, büyük beğeni topladı.

 

SİNCABIN KANA KANA SU İÇMESİ YÜREKLERİ ISITTI

Dünyadaki tek canlı türünün insanoğlu olmadığını söyleyen Raşit Acar, “Hayatım boyunca her zaman doğayla iç içe oldum. Çiftçi olmamızdan dolayı doğada birçok hayvanla karşılaşıyoruz ama ilk kez böyle bir ana şahit oldum. Küçük sincabın elimdeki şişeden su içtiği o anları da herkesle paylaşmak istedim. Böyle bir manzarayla karşılaştığım için çok mutluyum” dedi.  39 yaşındaki çiftçi Raşit Acar, geçtiğimiz günlerde de karşısına çıkan Oluklu Kertenkele’yi yakalayıp su içirmiş ve ardından halk arasında ‘Kör Yılan’ olarak bilinen Oluklu Kertenkele’nin kesinlikle öldürülmemesi gerektiğini belirterek, oluklu kertenkelenin çiftçi dostu bir hayvan olduğunu anlattığı bir video yayınlamıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP