Nazilli’de Görkemli Açılış!
210 okunma

Nazilli’de Görkemli Açılış!

ABONE OL
8 Mart 2024 16:23
Nazilli’de Görkemli Açılış!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Nazilli Bayanları’ görkemli bir açılış gerçekleştirerek dernek açtı.

Uzun yıllardır sosyal medya platformu olan Facebook’tan faaliyet yürüten ‘Nazilli Bayanları’ dernekleşerek bugün açılış gerçekleştirdi.

Yeni Mahalle 135 Sokak’ta gerçekleşen açılışa İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz, AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, siyasi parti ilçe başkanları, Meclis üyeleri adayları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualar eşliğinde başlayan açılışta konuşma yapan dernek Başkanı Bahar Beşer; “Nazilli Bayanları olarak özellikle pandemi sürecinde ve ülkemizin yaşadığı deprem felaketinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmek için seferber olmuştuk. Bu sayede sadece Nazilli’den değil Türkiye’nin birçok yerinden destek aldık. Bu desteklerin üzerine ekleyerek ihtiyacı olan insanlara ulaştırdık. Biz bu ve buna benzer birçok işi bir gönül birlikteliği ile yaptık. Bu sayede elde ettiğimiz dostluklarımızın ve gönül ortaklığımızın büyüklüğü ölçülemez. Bu işleri yaparken, belediyemiz, ilçemizdeki siyasiler, STK’lar ve şehrimizin ileri gelenleri hep yanımızda oldu. Artık bu gönül birlikteliğini bir resmiyete kavuşturmamız gerekiyordu. Dernekleşmemizdeki bir diğer amaç ise ülkemizde yaşanan kadına, çocuğa ve hayvanlara yönelik şiddettir. Özellikle kadın cinayetlerinin arttığı bu dönemde yaşananlara göz yummak ya da sessiz kalmak mevzu bahis olamaz. Nazilli Bayanları Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak önce ilçemizdeki sonra elimizin ulaştığı, gücümüzün yettiğince, ülkemizdeki yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza yardım etmek için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin de bize destek olacağınızdan hiç şüphemiz yoktur.”ifadelerini kullandı.

Nazilli Belediye başkan adayları ile kesilen açılış kurdelesinin ardından etkinlik sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP