Nazilli’de Muşlular Dernekleşti! 
76 okunma

Nazilli’de Muşlular Dernekleşti! 

ABONE OL
9 Mart 2024 14:29
Nazilli’de Muşlular Dernekleşti! 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Muşlular görkemli bir açılış gerçekleştirerek dernek açtı.

Nazilli’de son zamanlarda iyice yaygınlaşan Derneklere bir yenisi daha eklendi. Nazilli Muşlular Derneği açıldı.

Açılış etkinliğine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediye Başkan adayları, partilerin ilçe Başkan adayları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ‘dernekler bizim için çok değerli’ dedi.

Başkan Özcan;” Hemşeri Derneklerinin açılmış olması Nazillimiz açısından kıymet arz ediyor. Büyük bir anlam ifade ediyor zira İstanbul, İzmir, Ankara gibi Büyükşehirler’de gördüğümüz, Hemşeri Derneklerinin birer örneklerinin Nazilli’de açılmış olması hem küçük sosyal yapılarını içerisindeki dayanışmanın artması hem de Nazilli’deki güçlü dayamışmanın bir kez daha ortaya konması noktasında bizim için çok büyük bir önem arz etmektedir. Bu nedenle bu ciddi hizmeti bu ciddi gayret çok büyük bir önem arz ediyor. Kendi içerisindeki dayanışmayı sağlayıp bizim ulaşamadığımız nokta da Hemşeri dernklerinin birbirine yakınlık İl ve ilçe ulaşım konusunda birbirine yakın olması sebebiyle sağladıkları dayanışma Nazillimiz açısından büyük bir önem arz etmektedir. Bu faaliyetlerinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dernek açılışlarını her zaman destekledik bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sosyal ve Kültürel değerleri bir sonra ki nesillere aktarmayı hedeflediklerini belirten Aydın Muşlular Derneği İl Başkanı Orhan Aşık;” Bizim amacımız tamamen sosyal ve kültürel değerlerimizi bizden sonraki nesillere hemşehrilerimizi bir araya getirerek onlara yaşatmak. Kötü bir amacımız yok,  doğdumuz şehir Muş, doyduğumuz şehir Aydın, Türkiye bizim Aydın bizim” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP