Nazilli’de Teröre Lanet Yağdı!
116 okunma

Nazilli’de Teröre Lanet Yağdı!

ABONE OL
29 Aralık 2023 15:32
Nazilli’de Teröre Lanet Yağdı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Irak’ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Kilit operasyonunda hain saldırı sonucu 12 askerin şehit olması Türkiye’yi yasa boğdu.

Tüm ülke de olduğu gibi Nazilli’de de durum değişmedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği öncülüğünde şehit yakınları ve Gaziler Nazilli’de anıldı.

İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından Nazilli Belediye Meydanı Teb Bankası önünde konuşma yapan TEMAD Şube Başkanı Süleyman Güneri;” Acımız kadar öfemiz de büyüktür.” dedi.

Güneri konuşmasına;” Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun. Kahramanlarımızın ruhları şad olsun, bilinmelidir ki kanları yerde kalmayacaktır. Bugün gerek yurt içerisinde, gerekse yurt dışında birçok noktada ülkemiz, bayrağımızı ve Türk milletinin huzur ve güven içinde yaşaması için canlarını göz kırpmadan hiçe sayarak her türlü zor şartlarda görev yapan silah arkadaşlarımız, vatan size minnettar. Ayağınıza taş değmesin. Bizler bu kutsal görevi sizlere devretmiş emekli silah arkadaşlarınız olarak duyuruyoruz ki, her göreve hazırız ve talibiz. Binlerce yıl önce yaşadığımız bu coğrafyamız ve konumumuz dün olduğu gibi, bugün de emperyalist güçlerin hain emellerinin hedefindedir. Bilinmelidir ki; şehit kanları ile bedel ödenmiş bu topraklar, bir karışı için bile can vermekten çekinmeyen bir millet tarafından yurt edinilmiştir. Bu azim ve kararlılıkla devam edeceğimizi tüm dünyaya duyuruyoruz. Ülkümüzün sonsuza kadar bu güvenlik olmadan huzur ve esenlik olmaz, adalet tesis edilemez ve refah gerçekleşemez. Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle kararlılıkla mücadele eden Milli Savunma Bakanlığımızın ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sonuna kadar yanında ve destekçisiyiz. Acımız kadar öfkemiz de büyüktür. Bu yolun şehitlik yolu olduğunu söyleyerek gözünü kırpmadan vatan savunmasına koşan aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin dökülen her damla damla kanın hesabı sorulacaktır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP