Nazillideki patlamadan geriye kalan tek fotoğraf
414 okunma

Nazillideki patlamadan geriye kalan tek fotoğraf

ABONE OL
30 Aralık 2022 23:33
Nazillideki patlamadan geriye kalan tek fotoğraf
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de yaşanan patlamada acı durum yürekleri ağlattı. Hayatını kaybeden Emine Düztepe ve kızı İrem Düztepe’nin sarılarak can verdiği öğrenildi.

Nazilli’de Ekrem Coşkun Restaurantında öğle saatlerinde yaşanan gaz patlamasında 7 kişi öldü 1’i ağır 5 kişi yaralandı. Tüm Türkiye’nin yüreğini yakan olayda acı bir detay daha ortaya çıktı. Patlamada 37 yaşındaki Emine Düztepe ve 14 yaşındaki kızı İrem Düztepe hayatlarını kaybetti. Şırnak’ın Silopi ilçesinde jandarma personeli İlker Düztepe’nin eşi ve kızının yanarak can verdiğini öğrendi.

ANNE VE KIZI SARILARAK CAN VERDİ

Alevler bir anda tüm restoranı sardı. O sırada Emine Düztepe, birlikte yemek yediği kızı İrem Düztepe restorandan çıkamadı. Alevlerin arasında kalan anne ve kızı yanarak can verdi. Yangını söndüren Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, anne kızın birbirlerine sarılmış halde cesetlerini buldu.

CENAZELER OTOPSİYE GÖTÜRÜLDÜ

Cenazeler götürüldükleri Nazilli Devlet Hastanesinde yapılan ön otopsinin ardından Aydın Adli Tıp Merkezine gönderildi. Baba İlker Düztepe’nin ise acı haberin ardından Nazilli’ye doğru yola çıktığı bildirildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP