Nazilli’nin Yöresel Ürünleri Turistlerin Göz Bebeği Oldu
181 okunma

Nazilli’nin Yöresel Ürünleri Turistlerin Göz Bebeği Oldu

ABONE OL
27 Eylül 2023 04:35
Nazilli’nin Yöresel Ürünleri Turistlerin Göz Bebeği Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin tanınmış deprem profesörü Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’ın daveti ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ev sahipliğinde Nazilli’ye gelen 45 kişilik kafile ilçeyi ziyaret etti.

Nazilli’ye özgü yöresel ürünleri tatma ve satın alma imkanı bulan yerli turistler; incir, zeytin, zeytinyağı gibi lezzetler karşısında mest oldu.

Misafirlerine Nazilli Belediyesi’nin kültür yayınlarından Aydın ve Yöresi Ağızları kitabını hediye eden Başkan Özcan; “Böylesine anlamlı bir günde misafirlerimizi Nazillimizde ağırlamaktan ve onlara bu kitabı hediye etmekten onur ve gurur duyuyorum. Bildiğiniz gibi bugün Türk Dil Bayramı. Bu kıymetli kitap ile Türk diline ve yöremize büyük bir katkı sunduğumuza inanıyorum. Misafirlerimiz gün boyu Nazillimizi gezdiler. Pek çok önemli noktasını bizzat yerinde görme imkanı yakaladılar. İlçemizi çok sevdiklerini ifade ettiler. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Mastaura Antik Kenti’ni ve bölgede kurulan yöresel ürünler pazarını gezen kafile, desteklerinden dolayı Nazilli Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP