Osmanlı Yükseliş Ocakları Federasyonu Nazilli’de Hizmete Girdi
254 okunma

Osmanlı Yükseliş Ocakları Federasyonu Nazilli’de Hizmete Girdi

ABONE OL
19 Eylül 2023 19:13
Osmanlı Yükseliş Ocakları Federasyonu Nazilli’de Hizmete Girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Osmanlı Yükseliş Ocakları Federasyonu Ege Bölge Başkanlığı Nazilli’de hizmete girdi.

Osmanlı Kültürünü Yaşatmayı Vizyon edinen Osmanlı Yükseliş Ocakları Federasyonu Ege Bölge Başkanlığı Nazilli’de açıldı.

Yıldıztepe Mahallesi 81 sokak no:2’de hizmete giren Ege Bölge Başkanlığının açılışına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Osmanlı Yükseliş Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Murat Demir, Ege Bölgesi Genel Başkanı Ramazan Demir, Ege Bölge Genel Başkan Yardımcısı İsmail Demir, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demir, Genel Başkan Sekreteri Ebru Şimşek, Kadın Kolları Başkanı Canan Çetin, Aydın İl Başkanı Hasan Artan, Nazilli Manavlar Odası Başkanı ve Çağdaş Ağrılılar Dernek Başkanı Necmettin Karakaya ve üyeler katıldı.

Osmanlı Yükseliş Ocakları Federasyonu’nun bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Ramazan Demir, Genel Başkan Ahmet Günaydın’a desteğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Demir konuşmasında, “Osmanlı kültürü ve Türklük şiarı ile her zaman göreve hazır olduğunu, milli ve yerli oluşum ve kuruluşları sürekli desteklediklerini, bu oluşumların karşısında olanlara ise kale gibi duracağız. Açılışımızdan yalnız bırakmayan Başkan Özcan ve davetlilere çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“TÜRK TOPLUMUNUN BİNLERCE YILLIK GELİŞİMİNİ SİMGELEMEKTEDİR”

Bu kültürü yaşatmak için gösterdikleri gayret için Osmanlı Yükseliş Ocakları üyelerine teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Kültürümüzün bir dönemine bir dönemine hitap eden Osmanlımızın ismini taşıyan her kurum, kuruluş, dernek bizim için kıymetlidir. Türk toplumunun binlerce yıllık gelişiminin bir dönemini simgelemekte, bizlere anlatmaktadır. Bu milletin değeridir. Onu kaybettirmediğinizden, yaşatmak için gösterdiğiniz gayretten dolayı çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Özcan’da belediyenin tarih çalışmalarından oluşan 4 kitabı federasyona armağan etmesiyle ziyaret son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP