Real Sociedad, Alexander Sörlothu yine kiraladı! Fenerbahçe…
159 okunma

Real Sociedad, Alexander Sörlothu yine kiraladı! Fenerbahçe…

Fenerbahçe ve Trabzonsporun transfer listesinde yer alan Alexander Sörlothun yeni takımı belli oldu... Norveçli yıldız geçen sezon formasını giydiği Real Sociedada bir yıllığına daha kiralandı. İşte detaylar...

ABONE OL
27 Ağustos 2022 23:00
Real Sociedad, Alexander Sörlothu yine kiraladı! Fenerbahçe…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2019-2020 sezonunda Trabzonspor formasıyla 33 gol, 11 asistlik harika bir performans gösteren ve sonrasında 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Leipzig’in yolunu tutan Alexander Sörloth, Alman ekibine bir türlü bekleneni veremedi. Geçen sezon İspanyol ekibi Real Sociedad’a kiralanan Norveçli futbolcu yeni sezon öncesinde Alman temsilcisine dönse de kadroda düşünülmüyordu.

Ağustos sonunu beklediler ama…

Forvet arayan Fenerbahçe ve Trabzonspor ise 26 yaşındaki golcü için adeta pusuda bekliyordu. Hatta Sarı-Lacivertliler, Leipzig’le sık sık görüşmeler yapsa da Ağustos ayının sonunu beklemeye karar vermişti. Ancak iki takım da Sörloth transferini bitiremedi. 

8 gol atmıştı

Almanlar’ın güvenilir gazetelerinden Bild, bugün itibarıyla Real Sociedad’ın, Alexander Sörloth’u bir yıllığına daha kiraladığını duyurdu. Geçen sezon 2 milyon Euro bedelle kiralanan tecrübeli oyuncu, İspanya’da 44 maçta 8 gol, 1 asistle oynamıştı.

İlgili Haberler

Rik Elfrink: Fenerbahçe, Bruma’nın bonservisini almak zorunda

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP