Savaş;” Aydın Yerel Yönetim Anlamında Köy Görünümünde”
173 okunma

Savaş;” Aydın Yerel Yönetim Anlamında Köy Görünümünde”

ABONE OL
19 Şubat 2024 18:34
Savaş;” Aydın Yerel Yönetim Anlamında Köy Görünümünde”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Umurlu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Sur Çelik Kapı üretim tesisini ziyaret edip işçilerle bir araya geldi. İşçilerle sohbet ederken Aydın’ın bir 5 yıl daha kaybetmeye vaktinin olmadığının altını çizen Savaş, il merkezi ve 17 ilçenin yerel yönetim anlamında bir köy görünümünde olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, Efeler Belediye Başkanı Adayı Burak Pehlivan, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu ile Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel’i üretim tesisinde ziyaret edip işçilerle bir araya geldi. İşçiler ile sohbet eden Savaş, 31 Mart yerel seçimi için destek istedi. İşçiler ile birlikte yemek yiyen Savaş ve Pehlivan, Aydın’ın yerel yönetim anlamında bir 5 yıl daha kaybetmeye vaktinin olmadığını söyledi.

‘15 YILDIR KENTTE YAPRAK KIMILDAMIYOR’

Aydın’ın el freni çekilmiş araba gibi olduğunu belirten Savaş, 15 yıldan beri kentte yaprak kımıldamadığını söyledi. Trafik, otopark sorununa dikkat çeken Savaş, işçilere huzur bulacakları bir şehir inşa edeceklerinin sözünü vererek, “Emsallerinden 20 yıl geride olan bir şehirde yaşıyoruz. Aydın merkez ve ilçeleri yerel yönetim anlamında bir köy görünümünde. Bu köy görünümünden kurtulmak adına 31 Mart önemli bir fırsat. Bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bir 5 yıl daha Aydın’ın kaybetmeye tahammülü yok.” dedi.
‘AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU ÜÇRETLERİNİ AÇIKLAMIYOR’
İşçiler, Savaş’a su faturasının elektrik faturasından daha çok geldiğini söyledi. Türkiye’de 30 büyükşehir belediyesinin bulunduğunu belirten Savaş, “29 büyükşehir belediyesi web sayfalarında su ücretlerini açıklıyor. Ama Aydın Büyükşehir Belediyesi açıklamıyor. Yaklaşık 700 bin aboneden topladığı su faturalarının nereye gittiği belli değil. Devletimiz de buraya kaynak aktarılıyor. Ama bu kaynaklar etkin ve verimli bir şekilde kullanılmıyor. Bizim zamanımızda her bir kuruş etkin kullanılacağı gibi her bir kuruşun hesabını vereceğiz. Her şey şeffaf olacak” dedi.

‘BELEDİYE BAŞKANI ULAŞILABİLİR OLMALI’

Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağının da sözünü veren Savaş, “Ulaşılabilir bir belediye başkanı olmak çok önemli. Seçildikten sonra dört buçuk yıl makamında oturup seçimlere 6 ay kala dolaşıp, yol yapıp göz boyamak bizim dönemimizde olmayacak. Eser ve hizmet siyasetimizi Aydın ile buluşturacağız. Aydın’ın hak ettiği hizmetler buraya gelecek” diye konuştu.
Aydın’da yaklaşık 900 bin seçmen olduğunu ifade eden Savaş, “Topyekun seferber olmalıyız. Herkes elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu şehrin hizmete ihtiyacı var. Vaadedilenler yapılmamış. Vatandaş her şeyin farkında. Bu farkındalığın sandığa yansıması lazım. 31 Mart’ta sandıkta gereğini yapacağınıza inanıyorum” dedi.

Daha sonra Savaş ve Pehlivan, Hilal Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ebuzer Ökte’yi ziyaret etti. Büyükşehir adayı Savaş, Ökte’den yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgi aldıktan sonra üretim yapan işçileri ziyaret etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP