AK Parti Aydın’da Adaylarını Tanıttı
153 okunma

AK Parti Aydın’da Adaylarını Tanıttı

ABONE OL
4 Şubat 2024 19:48
AK Parti Aydın’da Adaylarını Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AYDIN’DA MİTİNG GİBİ TANITIM

Cumhur İttifakı, Aydın’daki adaylarını miting tadında bir tanıtım toplantısı ile tanıttı.

Aydın’da Ak parti ilçe başkanları açıklandı. AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın katılımıyla gerçekleşen  tanıtım toplantısı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

SAVAŞ’A BÜYÜK COŞKU

Tanıtım programında konuşma yapan Ak parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Salonda büyük bir Coşku ile karşılandı.

Ak Parti Belediyeciliğin Türkiye’ye ilham olduğunu belirten Savaş;”Gerçek belediyecilik AK Parti’dir diyerek yeni bir zafer için yola çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında İstanbul’da uyguladığı belediyecilik modeli Türkiye’ye ilham olmuş AK Parti belediyeciliği olarak markalaşmıştır. AK Parti proje üreten ve bunu milletimizin hizmetine sunan bir anlayışa sahiptir. Yerel yönetimlerdeki yüksek başarımızın sırrı da işte budur. Türkiye yüzyılında Aydın yüzyılı için, merhum Başbakanımız Adnan Menderes’in şehrine ak belediyecilikle tanıştıracağız.” dedi.

“PROJE LAZIM PROJE ADAMI LAZIM”

Aydın’da inanılmaz bir heyecanla karşılaştığını belirten AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala;”Aydın bu ne coşku böyle tebrik ediyorum sizleri. İnanılmaz bir heyecan var. Gençler sizlerle gurur duyuyoruz. İnanılmaz bir heyecan var. Bu heyecanı sandıklarda gümbür gümbür göreceğiz. Biraz önce Muğla’daydım şimdi de Aydındayım. Ege inanılmaz bir hale gelmiş. Önce bir arada olmaktan gerçekten çok memnunum. Efeler diyarına gelirken tabi Türkiye’yi aldığı 21 yıl önce aldığı noktadan bugünlere kadar getiren bu kadronun lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. Aydın’ı Türkiye yüzyılı ile buluşturmak için aday olan belediye başkan adaylarımızı yürekten tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Türkiye dünyanın en gelişmiş, kalkınmış ve güçlü 10 ülke arasına girmek zorundadır. Bunu başaracak olan buradaki iradedir. Biz bunu başarabiliriz, yapabiliriz. Ülkeler kadar şehirlerde yarışıyor. Gece gündüz çalışacak kişileri Aydın’ın başına getirmek lazım. Onun için Mustafa Savaş diyoruz. Proje lazım proje adamı lazım. Hangi partiye oy vermiş olursanız olun gelin Aydınlılar bu sefer seçimimizi şehrimiz için yapalım. Proje yapacak yöneticileri iş başına getirelim. Biz istiyoruz ki özgürce ve refah bir şekilde yaşasın ve geleceğe umutla baksın.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İlçe başkan adayları tek tek sahneye çağırılarak tanıtıldı.

İşte Adaylar:
Bozdoğan: Ufuk Altıntaş
Buharkent: Mehmet Erol
Kuyucak: Metin Ertürk
Nazilli: Esat Ergüler
Karpuzlu: Hilmi Dönmez
Köşk: Nuri Güler
Koçarlı: Nedim Kaplan
Çine: Ali Dinçer
İncirliova: Aytekin Kaya
Kuşadası: Esat Altungün
Didim: Kadri Kabak
Yenipazar: Kıvanç İşbilen
Efeler: Burak Pehlivan
Söke: Tekin Yavuz
Germencik: Halit Germen
Sultanhisar: Hüseyin Özer
Karacasu: Mehmet Erikmen

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP