AK Parti Milletvekili Yavuz, ‘Söke’mize Hayırlı Olsun’
238 okunma

AK Parti Milletvekili Yavuz, ‘Söke’mize Hayırlı Olsun’

ABONE OL
16 Ocak 2023 23:16
AK Parti Milletvekili Yavuz, ‘Söke’mize Hayırlı Olsun’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, bir dizi ziyaretler için Söke’ye geldi. İlk olarak partilileriyle buluşan AK Parti Aydın Milletvekili Yavuz, daha sonra Aymelek Derneği Yaşlı Gündüz Bakımevini ardından ise Huzuevini ziyaret etti. Burada yaşlıların sorunlarını ve istekleirini dinleyen Vekil Yavuz, sorunların kısa süre içerisinde çözüleceğini ifade etti.

SÖKE’MİZE HAYIRLI OLSUN

SöKe Sulama Birliğini ziyaret ederek temizliği yapılan sulama kanallarını gezen Vekil Yavuz, burada açıklamalarda bulundu. Yavuz; “Makinaları biz ovamıza 6 aylık diye aldık ancak 2 yıldır Söke Ovamızda hizmete devam ediyor. Aslında bu yaptığımız iş sadece Söke Ovasını kapsamıyor. Daha yukarılarda su sıkıntısı çeken tarım arazilerinin de su sorunu bir nebze olsun rahatlatacak. Söke’de 58 tane azmakta iş belirlemiş ve bunun şu ana kadar 35 tanesini yani 110 bin metrekarelik iş yapılmış. 2 yılda yapıldı. Şu anda 18 tane iş kaldı. Yani 81 bin yapılacak alan kaldı. Hedifimize göre 18 işi yıl sonu gibi bitireceğiz. Yaklaşık Karacahayıt Göletimizin 11 katı bir su alanı oluşturuyoruz bu çalışmalarda. Söke’mize hazırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Akçakonak Mahallesi’nde bulunan Toki alanında da incelemeler yapan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz; “ Muhtarımızın nüfusu 2 katına çıkacak. 393 Konut bölge halinde yapılacak. İnşallah yaz ayında kabaları bitecek. Mühendis arkadaşlarımız ölye bir bilgi verdi. 2024 yılı ortalarında yapımı tamamlanacak yıl sonuna doğru da anahtar teslim yapılabilir. 250 konutluk Söke Toki Projesi ise ağaçlı yoluna yapılacak “ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP