Algı ve yalan siyatesine geçit yok
240 okunma

Algı ve yalan siyatesine geçit yok

ABONE OL
27 Şubat 2024 21:50
Algı ve yalan siyatesine geçit yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de dün gece CHP ve AK Parti arasında pankart krizi yaşandı. CHP’nin kiraladığı bir alana AK Partili grubun pankart asması üzerine CHP İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen ve teşkilatı harekete geçti. AK Parti’nin pankart asmasını engelleyen Ökmen, krize ilişkin bir takım açıklamalarda bulundu.

AKP’NİN MÜZMİN KAYBEDEN ADAYI
AK Parti’nin algı ve yalan siyaseti yaptığını ifade eden Ökmen, “31 Mart Mahalli İdareler seçimleri yaklaşırken iktidar partisinin yasa ve kanun tanımaz bir şekilde çalışmaları ile karşı karşıya kalıyoruz. Gücünü halktan değil, koltuktan alarak seçim kanunlara ilişkin 1 Mart’ta başlaması gereken pankart ve afiş çalışmalarını yasada belirtilen tasvirler dışında yalan içerik algı çalışmasına giren Akp’nin müzmin kaybeden adayına karşı ilgili müracatlarımızı yaparak dur dedik.
Bizler halkımızın gerçek gündemini, Nazillimize değer katacak projelerimizi, hemşehrilerimizin dertlerine derman olmaya yönelik çalışmalar yaparken genel seçimin montaj kahramanlarına yerel seçim de girisecekleri algı ve yalan siyasetine dur diyeceğiz.
Bugün itibari ile İlçe başkanlığı olarak 1 Marttan önce Akp’nin aştığı tüm pankartları ilgili başvurularımız neticesinde kaldırdık. Bir kez daha ilgili makamlara verdikleri adaletli kararlar için teşekkür ediyorum.
Nazilli halkının her hakkını olduğumuz her yerde savunmaya devam edecek, koltuktan güç alanlarla hak, hüküm ve adalet çizgisinde mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP