Başkan Atay Hanımevi’nde Kadın Vatandaşları Ziyaret Etti
185 okunma

Başkan Atay Hanımevi’nde Kadın Vatandaşları Ziyaret Etti

ABONE OL
30 Ocak 2024 09:48
Başkan Atay Hanımevi’nde Kadın Vatandaşları Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efeler halkının hayatına dokunan hizmetleriyle ilçede sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kadın vatandaşlarla bir araya geldi.

Proje ve çalışmalarında kadınlara uyguladığı pozitif ayrımcılıkla vatandaşların takdirini kazanan Başkan Atay, Türkiye’ye örnek projelerinden Hanımevi’nin kadın misafirlerini ziyaret etti.

Kadınların özgürce vakit geçirebildikleri, ikramlar eşliğinde sohbet edip sosyalleşebildikleri, kitap okuyabildikleri, özel günlerini ücretsiz olarak kutlayabildikleri 6 ayrı mahallede hizmet veren Hanımevleri kadın vatandaşların ilgisiyle dolup taşıyor. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmayan Başkan Atay, kadın yurttaşlarla buluşmaya, onların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

KADINLARA UYGULADIĞIMIZ POZİTİF AYRIMCILIĞA DEVAM EDECEĞİZ

Efeler Mahallesi Hanımevi’ni ziyaret eden Başkan Mehmet Fatih Atay, kadın konuklarla samimi sohbetler gerçekleştirerek, hizmetleri ve projeleriyle ilgili bilgiler paylaştı. Projelerinde Efeler’in kadınlarına uyguladığı pozitif ayrımcılığı sürdüreceklerini belirten Başkan Atay; kadınlar, çocuklar, dezavantajlı vatandaşlar başta olmak üzere toplumun her kesimini kucaklayan, onların hayatına dokunan işlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

İlçedeki kadın derneklerin temsilcilerinin de aralarında olduğu Efeler Hanımevi’nin konukları da kadınların her daim yanında olan Başkan Atay’a teşekkür etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP