Başkan Özcan Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
433 okunma

Başkan Özcan Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

ABONE OL
26 Eylül 2023 14:12
Başkan Özcan Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün Mastuvra Antik Kent’te gerçekleşen olay da Gazteceilerin görüntü almasını engelleyen Kazı Başkanı Doç.Dr Sedat Akkurnaz’ın bu hareketine tepki göstererek basın mensuplarının yanında olan Başkan Özcan açtı ağzını Yumdu gözünü.

Yaşanan olaylarara sinirlenerek olay yerinden uzaklaşan Başkan Özcan;” 2020 yılından beri Mastaura Antik Kenti’nde yürütülen çalışmalara Nazilli Belediyesi olarak tam destek verdik. Önemli bir kültür mirasının hemşehrimize hem ülkemize kazandırılmasıyla ilgili önemli bir çaba gösterdik. Bunun her zaman paydaşı olmaya devam edeceğiz. Bize büyük destek veren basın mensubu arkadaşlarımızın sahaya sokulmaması, bizleri gerçekten ciddi manada üzdü. Yanlış bir uygulamadır. Herkes istediği şekilde fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşıyor. Oralarda yasak olmayan şey basına uygulanıyor” dedi.

“TÜM KURALLAR NAZİLLİ İÇİN GEÇERLİ”

Tüm kuralların sadece Nazilli için geçerli olduğu dile getiren Başkan Özcan;”Ben hukukçuyum, bütün kuralları biliyorum. Gerekliliğine de inanıyorum. Ama tüm kurallar maalesef sadece Nazilli’de geçiyor. Sultanhisar’a, Kuyucak’a Muğla’ya, Denizli’ye, İstanbul’a gittiğinizde ayrı bir serbestlik var. Tepkimiz bunadır. Bu süreçte yine hep birlikte olacağız. Siz değerli basın mensuplarımızla birlikteyiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP