Başkan Özcan MHP’yi Ziyaret Etti
330 okunma

Başkan Özcan MHP’yi Ziyaret Etti

ABONE OL
25 Kasım 2023 15:37
Başkan Özcan MHP’yi Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, aday adaylığını ilan etmesinin ardından MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti’den aday adaylığını ilan eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, oradan  MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP ilçe yönetimiyle bir araya gelen Başkan Özcan’ı İlçe Başkanı Hasan Eren, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Özmen ve partililer karşıladı.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

MHP’nin kapısının herkese açık olduğunu belirten Hasan Eren, “Birkaç gündür yoğunuz, herkes sırayla partimize geliyor. Partimizin kapısını kaldırdık, herkese kapımız açık. Herkesin de başımızın üstünde yeri var. Daha önce de söylediğim gibi, Cumhur İttifakı’nın adayı, bizim adayımızdır. Başkanımızın yuvası burası, daha önce 5 yıl birlikte çalıştık. İlçe Başkanlığı döneminde ben yardımcıydım. Bizim için adayın kim olduğunun bir önemi yok. 17 ilçeyi de almak için elimizden geleni yapacağız ve başaracağımızdan da eminim.Benim açıklamam yanlış anlaşıldı. Ben AK Parti’ye verilecek demedim. Bizim de adaylarımız var son karar genel merkezde” dedi.

“31 MART’TA EN İYİ SONUCU ALACAĞIZ”

Cumhur ittifakı olarak Nazilli için iddialı olduklarını belirten Kürşat Engin Özcan, “31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Nazilli’de en iyi sonucu alacağız. Türkiye’de de mevcutlun üzerinden daha çok belediye alacağımıza inanıyorum. Bunu sahada ve teşkilatlarda görüyoruz. Bu neticeyi 31 Mat 2024 gecesi meydanlarda tüm Nazilli olarak kutlayacağımıza inanıyorum. Bir temayül süreci var. Bununla ilgili bir değerlendirme yapılması bekleniyordu. Biz de delegasyonla buluşmak için AK Parti ilçe binamızı ziyaret ettik. Sizin de kabulünüz bizim için çok önemliydi.” ifadesini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP