Başkan Özcan Yine Sözünü Tutmadı!
96 okunma

Başkan Özcan Yine Sözünü Tutmadı!

ABONE OL
25 Mart 2024 16:30
Başkan Özcan Yine Sözünü Tutmadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞAMPİYON TAKIM MAĞDUR OLDU!

Nazilli Belediyespor erkekler voleybol takımı, 2. Ligde aldığı üst üstte galibiyetlerle Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi’ne yükseldi. Şampiyon olarak ligi tamamlayan Nazilli Belediyespor erkekler voleybol takımı, şampiyonluk sevincini yaşayamadan mağdur duruma düştü.

24 maçta 23 galibiyet alan yarı final ve final etabını namağlup geçen takımın son 2 maaşının yanı sıra şampiyonluk primini de alamadığı öğrenildi. Şampiyonluktan sonra kupayı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a götüren oyuncular ve teknik ekip, şikayetlerini Başkan Özcan’a illetti.

Ödemelerin en kısa sürede yapılacağını belirten Başkan Özcan yine verdiği sözü tutmayarak şampiyon takımı mağdur etti. 3 aydır ödemelerin yapılmaması sebebiyle oyuncular Nazilli’den ayrılamadıklarını zor durumda bırakıldıklarını ve artık muhatap bulamadıklarını ifade etti.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR FUTBOL TAKIMI DA AYNI ŞEYİ YAŞAMIŞTI!

geçtiğimiz aylarda Nazilli Belediyespor futbol takımı, da Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın verdiği vaadlerin hiçbirini gerçekleştirmediği ve ödemelerini alamadıkları için antrenmanlara çıkmamam kararı almıştı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP