Bitlisliler Resmen Kararını Verdi!
118 okunma

Bitlisliler Resmen Kararını Verdi!

ABONE OL
16 Mart 2024 10:44
Bitlisliler Resmen Kararını Verdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Bitlisliler Derneği, yerel seçimlerde hangi adayları destekleyeceğine karar verdi. Yönetim kurulunun yaptığı toplantı sonucunda, İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz’ı, destekleme yönünde karar alındı.

Yerel seçim çalışmalarında siyasi partilerin en çok önem verdiği STK’lardan Nazilli Bitlisliler Derneği, seçimlerde hangi ismi destekleyeceğine karar verdi. Siyasi partilerin ziyaretleri sonrasında yönetimi toplayan Başkan Cesur Kocaman, kuruldan Nazilli’de İYİ Parti Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz’ı, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde ise Cumhur İttifakı adayı Mustafa Savaş’ı destekleme yönünde karar çıktığı açıkladı.

“ADAYIMIZ CÜNEYT KORKMAZ”

Alınan karar sonrasında konuşan Nazilli Bitlisliler Derneği Başkanı Cesur Kocaman, şunları söyledi: ‘’Daha güzel bir yaşam alanı için, hemşerilerimizin için, çocuklarımız için, ilçemiz için en doğru aday İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Sayın Cüneyt Korkmaz’dır. Aydın Büyükşehir Belediyesi için adayımız, Cumhur İttifakı adayı Mustafa Savaş’tır. Buradan tüm hemşerilerimize, tüm sevenlerimize ve tüm dernek üyelerimize çağrımdır; Nazilli’de belediye başkanlığı için adayımız Sayın Cüneyt Korkmaz, Aydın Büyükşehir adayımız Sayın Mustafa Savaş’tır.’’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP