CHP Nazilli Teşkilatı Bayramlaştı
144 okunma

CHP Nazilli Teşkilatı Bayramlaştı

ABONE OL
10 Nisan 2024 16:37
CHP Nazilli Teşkilatı Bayramlaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Nazilli Teşkilatı ve Parti üyeleri bayramlaştı.

Nazilli Hangar Kafe’de gerçekleşen Bayramlaşma törenine Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Nazilli CHP İlçe başkanı Aslıhan Ökmen, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Programda konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen;”Çok güzel bir seçim süreci atlattık öncelikle biraz bundan bahastemek istiyorum yenel  seçimlerden sonra insanlarda biraz mutsuzluk vardı ama biz bu yerel seçimler öncesinde Belediye başkanımız ile birlikte örgütümüzle birlikte halkımızla birlikte gece gündüz çalışarak umut ettik. Çalışmamızın karşılığı olarak hem Nazilli’de hem Aydın’da hem de Türkiye de tüm haritayı kırmızıya boyadık ve tarihi bir Zafer yazdık. Birlik ve beraberliğimizin her zaman daim olmasını diliyorum” dedi.

“İNSANLAR BİZİ BEKLİYORMUŞ”

Seçimlerden sonra insanların daha mutlu olduğunu dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik;”Öncelikle şunu söylemek istiyorum çok güzel bir seçim süreci geçirdik ve inanılmaz çalıştık hep beraber bu sefer çok inanmıştık. 30 yıl sonra Cumhuriyet Halk partisini Nazilli Belediyesine getirmek için hepimiz kendi alanımızda birebir çok çalıştık. İnanılmaz destek gördük, gücümüzü gördük, biz gerçekten çok güçlüyüz. Nasıl 30 yıl gelmemiştik ya 50 yıl biz bu işi geri vermeyeceğiz. İnsanların gözleri yüzleri gülüyor. İnsanlar çok mutlu oldu. Gerçekten insanlar bizi bekliyormuş. Bizim gelmemizi can-ı gönülden istiyorlarmış. Bu mutluluğu ben insanların yüzünden okuyorum. İnsanlar bizden maddi hiçbir şey beklemiyor. İnsanların bizden beklediği tek şey onları insan yerine koymak. Onlarla insan gibi konuşmak onları Nazilli’de bir söz sahibi olduklarını hissettirmemiz. Tabi ki Nazilli için çok güzel hizmetler yapacağız. Hiçbir Parti ayrımı gözetmeksizin yapacağız. Biz Nazilli’de bunu başardık. Herkesi birleştirdik. Bundan sonra hep beraber o güzel Nazilli binasını yücelteceğiz.”

Toplu fotoğraf çekimini ardından program sona erdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP