CHP Nazilli’den İlk Açıklama Geldi! 
270 okunma

CHP Nazilli’den İlk Açıklama Geldi! 

ABONE OL
2 Şubat 2024 23:16
CHP Nazilli’den İlk Açıklama Geldi! 
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün toplanan CHP Parti meclisinde Nazilli ve Köşk’ün adayları belli oldu.

Nazilli’de uzun süredir yaşanan aday krizinde son nokta konuldu. Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli adayı olarak Dr. Ertuğrul Tetikiği açıkladı.

CHP Nazilli İlçe Başkanlığıdan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

“HAK KAZANACAK NAZİLLİ KAZANACAK”

Nazilli CHP İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen yaptığı açıklamada ‘Nazillimize hayırlı olsun’ dedi.

Ökmen;” CHP Nazilli İlçe Belediye Başkan Adayımız Sn. Dr. Ertuğrul Tetik olmuştur. İlçemize ve ilimize hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Cumhuriyet ışığının yansıması ile birlikte sosyal belediyecilik anlayışının ilçemizin her bir köşesinde var olması için vereceğimiz mücadele tarihe not olarak düşecektir. Her bir hanemizin her sofrasında, her sokağımızın her bir köşe başında, umudunu gönlünde besleyen her bir vatandaşımızın baktığı her yerde var olacak ve Nazillimizi rant zihniyetinden teslim alacağız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkan Adayımız Sn. Dr. Ertuğrul Tetik ile birlikte yeniden tarih yazacağız.”

“DERDİ KOLTUK OLAN DEĞİL,DERDİ NAZİLLİ OLAN”

Nazilli halkını hep birlikte mücadeleye çağıran Ökmen;” 2019 seçimlerinde verilen emekleri şahsi çıkarlar uğruna gasp edenleri unutmadan, derdi koltuk olan değil derdi Nazilli olan bir belediyecilik anlayışı için hep birlikte mücadele edeceğiz.Cumhuriyet Halk Partimizin en genç üyesinden, yaşça en büyük üyesine kadar partimizin tüm paydaşlarını vereceğimiz mücadeleye, göstereceğimiz özveriye davet ediyorum. Önce Nazilli, önce bu ülkenin geleceği diyerek yüreğinde yarınlara dair umudu büyüten tüm halkımızı mücadelemize davet ediyorum.Birlikte büyüyecek, birlikte mücadele edecek ve birlikte kazanacağız. Haydi Nazilli. Birlikte, hep birlikte mücadelemizin adı zafer olsun, kazanan halk olsun.” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP