CHP’li Atmaca Sert Konuştu! Alıcık Özür Dile!
357 okunma

CHP’li Atmaca Sert Konuştu! Alıcık Özür Dile!

ABONE OL
3 Ekim 2023 15:34
CHP’li Atmaca Sert Konuştu! Alıcık Özür Dile!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP ve MHP arasında alevi polemiği yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’ın, CHP’yi ABD’nin güdümüne girmekle suçlayıp belediye başkanlığı döneminde Alevilere yönelik yaptığı yatırımları hatırlatması, CHP İlçe Başkanı Naim Atmaca’yı kızdırdı.

Alıcık’ın bu açıklamasına sessiz kalamayan CHP İlçe Başkanı Naim Atmaca;” yurttaşlarımızdan özür dile.” dedi.

Atmaca yaptığı açıklamada;” MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, gayet üstenci bir tavırla “Alevilere 1.5 milyon verdik” diyor. Böyle ayrıştıran, böyle aşağılayan bir tavırla bu sözleri söyleyince iki çift sözü de tabiki hak ediyor.
Sayın Alıcık, hayrola cebinden mi verdin? Kaldı ki tüm hemşehrilerimiz, tüm vatandaşlarımız ülkemizde eşit vergi ödemiyor mu? Ne ima ediyorsun, ne maksatla alevi yurttaşlarımızı ayrıştırıyorsun?
Alevilerde bu ülkenin en az senin kadar temel ve asli unsurudur, bunu bir kere bilincinin altına da üstüne de her yerine yaz. Ayrıştırma hakkını da kimse sana vermiyor. Çık en azından “sözlerim maksadını aştı” deyip tüm alevi yurttaşlarımızdan özür dile!” dedi.

YEREL SEÇİMLERİ İŞARET ETTİ

MHP İl Başkanı Haluk Alıcık’ın bu tavrını aşağılama olarak gören CHP İlçe Başkanı Naim Atmaca yerel seçimleri işaret ederek;” Görünen o ki alevi yurttaşlarımıza karşı sarf ettiğin o çirkin sözleri ya da kafandaki düşünceleri Cumhuriyet Halk Partisi için de besliyorsun.
Madem öyleydi de; daha düne kadar CHP’li olan Fatih Atay’ın yanından niye kalkmıyordun? Ne tür bir ilişkiniz vardı da CHP’li olduğunu bildiğin Fatih Atay’la yan yana geziyordun gece gündüz. MHP’ye almak istediğin iddiaları doğru mu yoksa? Bak haluk Alıcık; her hareketin, her sözün, her cümlen; ayrıştırma, aşağılama, hor görme, üstten bakma kokuyor, hem de buram buram. Siyaset yöntemin bu anlaşıldığı kadarıyla.
Ha birde CHP ne yaptı diye de sormuşsun ya; CHP’nin ne yaptığını 6 ay sonraki seçimlerde görürsün. Tıpkı geçen seçimlerde gördüğün gibi.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP