CHP’li Tetik Müjdeleri Bir Bir Sıraladı
316 okunma

CHP’li Tetik Müjdeleri Bir Bir Sıraladı

ABONE OL
29 Mart 2024 14:25
CHP’li Tetik Müjdeleri Bir Bir Sıraladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Dr.Ertuğrul Tetik, göreve gelir gelmez ilk hizmet olarak Enflasyona karşı Vatandaşların mutfağına nefes aldıracak, tamamen yerli ve doğal gıdaların piyasanın altında satışa sunulacağı Belediye iştiraki olan Halk Marketler zincirlerini açacağını müjdeledi.

31 Mart Belediye Başkanlığı seçimine 2 gün kala bomba bir proje açıklayan CHP’li Ertuğrul tetik, İhtiyaç sahiplerinin temel gıda ,ve hijyen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Belediye iştiraki olacak olan Halk marketler zincirini hayata geçireceğini açıkladı.

Nazilli’nin farklı Mahallelerinde açılacak olan Halk marketlerde, enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak olan proje için tüm altyapı ve fizibilite çalışmalarını ekonomistler tarafından hazırlandığını açıklayan Tetik, kaliteli ve güvenilir ürünlerin uygun fiyatlara üreticiye sunulacağı, aynı zamanda istihdam yaratacak olan bu proje kapsamında halka sağlıklı, ekonomik ve güvenilir bir şekilde gıda ulaştırılacağını ifade etti.

EMEKLİYE İNDİRM KARTI

Nazilli ve Aydın bölgesindeki çiftçiler tarafından üretilen doğal ve sağlıklı ürünlerin satışa sunulacağı Halk Marketlerde Emekli vatandaşları da unutmayan CHP’li Belediye Başkanı Tetik, Aydın Büyükşehir Belediyesinin Ege et marketlerinde uyguladığı emekli kart sistemini de halk marketlerde uygulayacaklarını ifade etti. Nazilli’de  ilk bir yıl içerisinde çeşitli Mahallelerde yaygınlaşacak olan Halk Marketler zinciri Nazilli halkının mutfak giderlerine önemli tasarruf sağlayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP