Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni danışmanı Mehmet Kasım Gülpınar
275 okunma

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni danışmanı Mehmet Kasım Gülpınar

ABONE OL
11 Nisan 2023 15:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni danışmanı Mehmet Kasım Gülpınar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28. Dönem milletvekili adaylığına başvuru yapmayan MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Genel Başkan Danışmanı oldu.

İşte görevlendirme yazısında yer verilen ifadeler: “Partimiz politikalarının geliştirilmesinde danışmanlık hizmet ve fonksiyonunun sağlayacağı katkının önemli bir yeri bulunmaktadır.

Bu amaçla tarafımdan belirlenecek ve uzmanlık alanınıza uygun konularda çalışmalar yapmak üzere, Parti Tüzüğümüzün 145’inci maddesi uyarınca Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktasınız. Bilgi edinmenizi ve gereğini rica eder, yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim” dedi.

MEHMET KASIM GÜLPINAR KİMDİR?

20 Eylül 1969 tarihinde Şanlıurfa‘nın Siverek ilçesinde doğdu. Yükseköğrenimini, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. TBMM 24-25-26-27. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Şanlıurfa milletvekili olarak seçildi. Milletvekili aday listeleri açıklanırken, Şanlıurfa’da yeniden aday olmayan Gülpınar, bundan böyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı olarak görev alacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP