Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosuna Yoğun İlgi
62 okunma

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosuna Yoğun İlgi

ABONE OL
6 Şubat 2024 09:36
Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosuna Yoğun İlgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, vatandaşları Türk Halk Müziği Korosu konseriyle buluşturdu.

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Şef Nedim Tarımcıoğlu yönetiminde düzenlediği konserle Efelerli sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi’nde gerçekleşen Türk Halk Müziği Konseri’ne Efeler halkı yoğun ilgi gösterdi. Salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, koronun repertuarıyla adeta mest oldu. Konserde Efelerli sanatseverlere seslenen Başkan Atay, “Çok uzun süre pandemiyle uğraştık. Pandemi süresinden sonra arkadaşlarımız bir çalışma ortamı bulabildiler ve çalışmalarının ardından bugün sizlere çok güzel bir konser sunacaklar. Göreve geldiğim günden bu yana hep kadınlara yönelik hizmeti fazla yaptım. Bugün de görüyorsunuz koromuzda kadın arkadaşlarımız fazla. Sanatta da onlar çok önemli bir yer tutuyorlar. Bu ülkeyi düzeltirse kadınlar düzeltecek. Sizlere güveniyorum, çok teşekkür ediyorum. Onları, emeklerini gösterdikleri bu gecede yalnız bırakmadığınız için siz de alkışı hak ediyorsunuz, çok teşekkür ediyor saygılar sevgiler sunuyorum.” diye konuştu.

Konserin ardından Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eralp Atay, yaşattıkları unutulmaz gece için teşekkür ederek, Şef Nedim Tarımcıoğlu’na çiçek takdim etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP